Partnert keresek szexre jászberényben és környékén,ápolt biszexuni pasi vok.
Marcali környékén bi pasi?
Sziasztok! Most hétvégén a Hortobágyon a Hidi vásárban valaki benne lenne orális kalandban? Diszkréten, mert nem leszek egyedül,de megoldható! Szombat, vasárnap, esetleg péntek este?
Sziasztok! Ma du. 16 körül kölcsönös orálra valaki?
Eger-Ózd- Salgotarjan-Pásztó- Hatvan, 21-es, 23-as főút vonalán vannak itt normális, férfias biszex srácok, férfias adottságokkal, akikkel diszkréten lehet ismerkedni? Írj privát üzenetet!

Mai nap keresek, Sub férfit aki nyalná a seggem, rá élvezne a jukamra és lenyalná rola a saját gecijét, tisztára nyalna, szopna, és nyelné a gecim alatvalon.
Kaposváron szópnék szopatnék.
Bukfurdon most valaki?
sziasztok nyiregy Kisvárda környéki pasit keresek hosszú távra aki rendszeresen lányként használna a szexben akár be is öltözök
Szopatomat keresem akár rendszeresen is.Zal,vas, somogy megyéból. diszkréció fontos,utazás megoldható.
Hajdú-Biharból keresek partnereket. Lehetsz bi vagy kíváncsi hetero a lényeg, hogy élvezzünk együtt.
Sziasztok! Ma délután 14-16 óra között szopnék Móron és környékén. Nagy farok előny. Autós kaland.
Szombathely én ki cumizna le egy helyes fiút 14 óra körül?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Nagyon rám férne már egy jó szopás.
Nagyon rám férne már egy jó szopás.
Sziasztok ma 11 óra után 16 kerület valaki kölcsönös hoki autóba?
Sziasztok!
Ma Dagály fürdőben valaki közös hoki esetleg orál?!?!?!
Ma Dagály fürdőben valaki közös hoki esetleg orál?!?!?!
Sziasztok Győrben párod előt cumizlak. Vagy tele élvezet puncit ki nyalom szabadban autoban
Sziasztok.Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek.Passzív női ruci kedvelő vagyok.
Aktív pasit keresek érzéki sexre. Erotikus masszázs?