Veszprém vagy környékén srác ma?
Ma este szívesen hokiznék diszkréten valakivel közösen Budapesten. Helyem sajnos nincs.
Siófokon ma valaki?
Nyéki nudin szopnák.
Esik, mit lehet ilyenkor tenni? Egyedül semmit. De ha akadna valaki a 13-ban ...
Ma estére keresek aktív, hellyel rendelkező Budapesti srácot kalandra.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék párral, mindenki örömére. Ha szimpi az adatlapom keressetek privátban. Köszi!
Szívesen ismerkednék párral, mindenki örömére. Ha szimpi az adatlapom keressetek privátban. Köszi!
Szekszárd és környékén párhoz csatlakoznék, ahol a fiú enyhe bi érdeklődésű, keress privátban a részletekért!

Veszprém és Pápa között valaki most?
Kiváncsi heterók is bátran keressenek

Neszmély környékén orál?
Sziasztok! 11. Kerület környéken van valaki aki szívesen szopatna?
Biszex orál kaland érdekelne Vas megyében ezen a héten.
Alázatos férfiként ismerkednék hellyel rendelkező ötven felletti érett férfival akinek intim testrészeit egyoldalúan kényeztethetném nyelvemmel,szájjal,esetleg fenyítene is közben pálcával ,aki szeretné hogy előtte térdeljek meztelenül és bármire használja a számat nyelvemet ,akár a számba is pisilhetne ,hétvégén akár egész nap !
Alkat mindegy számomra ,szeretnék feneket herezacskót nyalni csókolni !
Budapest és száz kilométeres körzetében !
Hellyel kapcsolatban nincsenek igényeim ,biztonságos lebukás mentes legyen,melléképület,mellékhelység,pince stb stb
Alkat mindegy számomra ,szeretnék feneket herezacskót nyalni csókolni !
Budapest és száz kilométeres körzetében !
Hellyel kapcsolatban nincsenek igényeim ,biztonságos lebukás mentes legyen,melléképület,mellékhelység,pince stb stb
NAGYKANIZSA Zàköny kõrnyékén szopnák dugatnám magam.
Debrecen vekeri ma délelőtt szopnék
Péntek,szombat,vasárnap a hortobágyi Hidi vásárban valakit érdekelne ORÁL kaland?
Aktív pasinak pucsítanék hely ok.
Aktív partnerem keresem.
Sziasztok!
Dunaújváros környékén cumiznék.
43/180/90
Dunaújváros környékén cumiznék.
43/180/90
sziasztok! pilisvörösvár környékén, idősebb úr? Kényeztetnék, helyem van.