Kíváncsi vagyok! Valaki foglalkozhatna velem... Szentendre
Szentendre...
Újpesten valaki aki ért a torrent beállításához?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Sziasztok. Ma Cegléden délutántól estig bezárólag kipróbálnám életemben előszőr a szopást esetleg talán az anált is. Mindezt egy kamionban lenne helyem. Lenne esetleg valaki aki ebben partner lenne?
Sziasztok!
Ma napközben gyöngyösön, szívesen szopok viszonzás nélkül. Akit érdekel, privát üzenetben várom a megkeresést.
Ma napközben gyöngyösön, szívesen szopok viszonzás nélkül. Akit érdekel, privát üzenetben várom a megkeresést.
Vác -Dunakeszi környékén valaki?
Most valaki Egerben orál, maszti kölcsönösen vagy az is jó ha csak én.
Ma délután Csepelen szopnék, szopatnék.
Fiatal srácot szopatnék....
Sárváron 2, 50éves bi pasi ismerkedne bi párral, srácokkal.
Hellyel rendelkező partnerem keresem ma a 8. kerületben.
Pápa, és környékén, aktív meleg!!! hellyel rendelkező szopatni szerető pasi???,
Ismerkednék Bp környéki hellyel rendelkező férfival ,akit alkalmanként tabuk nélkül szájjal,nyelvvel kényeztethetnék viszonzás nélkül délutáni esti órákban !Barátságos alázatos,alázatos hálás 61 éves férfi vagyok !
Kecskemét környékén ma pasi aki szoptatna?
Fius kalandot keresek estère ,
Bo. 16 ker körül . .. )
Bo. 16 ker körül . .. )
Szia! Érdekelne a dolog. Honnan írsz?
(Ez egy válasz movar98 üzenetére (2023. 09. 06. szerda 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 06. szerda 12:59

Sziasztok!
Mosonmagyaróvár-Győr környékén valaki holnapra/hétvégére , én passzív bevállalós vagyok
Mosonmagyaróvár-Győr környékén valaki holnapra/hétvégére , én passzív bevállalós vagyok

Szia! Honnan írsz ?
(Ez egy válasz Nyelném üzenetére (2023. 09. 06. szerda 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma kölcsönös szex ? Bp. Meglátogatnálak.
Igényes nagyfarkú aktiv pasit keresek Nyiregyhazan
Hosszutavra
Passziv bi igenyes pasi vagyok
Hosszutavra
Passziv bi igenyes pasi vagyok