ALGYŐI NUDI, SZERDA 12-15 ÓRA KÖZÖTT:
Nyilvánosan fotóztatom magam a híd alatt és a nudin is. Keresek résztvevőket akik a telefonommal szexfotókat készítenének rólam elképzelésük szerint. Cserébe óvszerrel, hosszan, mélytorosan, keményen szopathatsz akár többesben, más előtt is. Én megalázást szerető fenekelhető, pofozható, exhibicionista srác vagyok. Írj vagy szólíts majd meg!
Nyilvánosan fotóztatom magam a híd alatt és a nudin is. Keresek résztvevőket akik a telefonommal szexfotókat készítenének rólam elképzelésük szerint. Cserébe óvszerrel, hosszan, mélytorosan, keményen szopathatsz akár többesben, más előtt is. Én megalázást szerető fenekelhető, pofozható, exhibicionista srác vagyok. Írj vagy szólíts majd meg!
Sziasztok! Mostanság valaki Budapesten?
Leszopnék valakit Fehérváron ma éjjel!
Fehervaron valaki kalandra?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Miskolcon vagy a nyéki nuďin szopnák ma este.Minden megoldás érdekel.
Keszthely környékén vlaki ?
sehol senki bp 17 ker környeke
Sziasztok aktív pasival ismerkednék Budapesten, viber jó ha van
Ma estére taliznék , jó fej sráccal,
akinek hellye van
Bp. 16 ker környékén. =)
akinek hellye van
Bp. 16 ker környékén. =)
Orál kalandot keresek Szigethalom-Dunavarsány környékén
Miskolcon vagy a környékén,ma este szopnák.Minden megoldás érdekel!
Sziasztok!
Szerda (09.13.) estére kezdő kíváncsi heteróként keresek Szekszárd-Paks vonalán olyan aktív srácot, vagy bi fiús párt, akik bevezetnének a szopás rejtelmeibe. Sportos, vékonyabb alkatúak előnyben, kocsim van, helyet találunk
Szerda (09.13.) estére kezdő kíváncsi heteróként keresek Szekszárd-Paks vonalán olyan aktív srácot, vagy bi fiús párt, akik bevezetnének a szopás rejtelmeibe. Sportos, vékonyabb alkatúak előnyben, kocsim van, helyet találunk

ALGYŐI NUDI, SZERDA 12-15 ÓRA KÖZÖTT:
Holnap valaki napközben a 8. kerületben?
Kedden reggel 5:30 fele szopnék Zalaegerszegen. Hely adott.
sziasztok bekes vagy szolnok megyebol van valaki?? helyem van bekes megyebe de utazom is ,no par vagy fiu?
Hol van a glory hole az ELTÉ-n?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 11. hétfő 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 11. hétfő 15:41
Törölt felhasználó (4543972)

Sziasztok! Budapesten Elte ttk gloryholeban szopnék
Veszprém környékén 30-as pasi aki szopna vegy verné a farkam.írj privire
Most valaki Kondorosi út végénél Dunapart?
Ma este szopnék Tata és környékén diszkréten! Akár kíváncsi heterot is!