Marcali környékén bi párt keres két bi pasi.
Sziasztok.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
Lassan, mélyen, érzékien szopnék, sok nyállal és nyalással egy ápolt, igényes, nagy farkú férfit.
Diszkréció, igényesség adott és elvárt.
Diszkréció, igényesség adott és elvárt.
Heloka
=)
=)
Csütörtök napközbe szopnék szopatnék Kecskeméten
Sziasztok
Valaki kölcsönös szopás ma este?
Szigetszentmiklós környékén! Higiénia, diszkréció adott és elvárt!
Írj PM.
Valaki kölcsönös szopás ma este?
Szigetszentmiklós környékén! Higiénia, diszkréció adott és elvárt!
Írj PM.
Cegléden lecummanthatna egy ügyes szájú valaki.
Nagy farku pesti pasit keresek
Debrecen és közelében 28 és 43 közötti pasi oda vissza játékba részt venne nem egy alkalomra?
Akár többesben is
Akár többesben is
Cegléd és környékben tényleg senki? Aktiv meg pláne!
Este 8 után szopnék
Sziasztok szívesen masszírozok nyíregy környékén ingyenesen nem profi masszázs de el lazító simogató masszázs közben beszélgetünk de ezelatt az egész tested tetőtől talpig átmasszírozom írjatok beszéljük meg
!!

Szopnék szopatnék Bp írj
Valaki Alsónémedi és környékéről?????
Ma 17-től szopatna valaki Hegedűsben?
Szopnék Tata és környékén! Akár kíváncsi heterot is! Diszkréten!
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas hoki???
Szopatnek is
Szopatnek is
Nyugodtan írjon akit érdekel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 20. szerda 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 20. szerda 09:27
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen 17-21 között ma pasit szopnék. Hely van
Sportos, férfias, kíváncsi srác vagyok, hasonló nagy méretű srácot keresek seggbe dugáshoz, csongrád-békés megyében esősorban....
Gyöngyösön vagy környékén keresek szopni imádo pasit lehetöleg helyel rendelkezöt diszkréció higénia adot és elvárt.hoszutávu barátcság is érdekel de ha csak szopni szeretnél akor megyek lehuzom a nadrágom szopsz és már megyek is.mintha otsem jártam volna .ha érdekel a dolog keres privátba .lehetsz nös vagy egyedül álo.