Olyan fiút keresnék, akivel lemegyünk valamelyik meleg szaunába lazulni, nézelődni. A párommal már voltam vegyes alkalmakon, de izgatna csak fiús napon is lemenni.
Régóta élek hetero párkapcsolatban, egy ideje fantaziálok a férfi szex gyönyöreinek a megéléseről . Ehhez keresek házasságban élő, hasonlóan érző férfit, hogy együtt tudjuk felfedezni az újdonságot! Kizárólag privát üzenet érdekel!
Régen használt ezért beszükült lukam tágítására keresek valakit. Pesten. Helyem nincs. 70-es bu... vagyok.
Ma valaki szopatna? Bp
Délpest valaki a mai nap?
Ma napközben Bi párokat kényeztetnék!
Sziasztok, ma egesz nap szabad vagyok (kecskemet) farkam borotvalt, szophato, verheto ki mit szeretne tenni vele
)

Vékony fiatal aktív vagy uni srác párhoz?ma napközben
Sziasztok! Szombat délután, este, kalandoznák Szegeden. Búvóhely kell!! Bi pár elönyben. Privátba írjatok!
XI-XXII ker kocsiban egy kis kalandozás?
Debrecen és környékén normál vagy sportos alkatú, jó megjelenésű bi srácot keresünk. Házaspár vagyunk, mindenki örömére keressük a beszállót. Bi párt is keresünk.
Sziasztok én egy nős 42 éves bi passziv fiu vagyok ma vagy holnap délelött keresnék fiut akit leszophatok.eger szihalom mezőcsát környékén.
Ma napközben keresek partnert Maglódon és környékén.
Marcali környékén 2 bi pasihoz?
Veszprémben ma délután szopatna valaki?
sziasztok
42 aktiv biszex ferfi vagyok,alkatom magas ferfias,apolt es egeszseges vagyok
Budapesti vagy Budapest kornyeki bi parhoz csatlakoznek ma este-ejjel mindket fel oromere,de akar napkoben is
farkam 18cm,formas darab
auto van,utazni tudok
keressetek itt batran
koszonom
42 aktiv biszex ferfi vagyok,alkatom magas ferfias,apolt es egeszseges vagyok
Budapesti vagy Budapest kornyeki bi parhoz csatlakoznek ma este-ejjel mindket fel oromere,de akar napkoben is
farkam 18cm,formas darab
auto van,utazni tudok
keressetek itt batran
koszonom
Veszprém környékén szopatnék.
Sziasztok! Ma délután Székesfehérvár-Balatonlelle útvonalon igényes urat szopnék!!
Sziasztok! Debrecenben keresnék passzív pasit, aki szereti az extra nagy intimet...
Sziasztok,
Ma este Budapesten közös lazulás? Sportos srác ként keresek férfias partnert..
Üdv,
Ma este Budapesten közös lazulás? Sportos srác ként keresek férfias partnert..
Üdv,