Mai napra keresek partnert Maglód és környékén. Főleg orál és maszti.
Sziasztok, kaposvár - dombóvár vonalon szopnék, nyelem a cuccot, nagyon kívánom.
Sziasztok, holnap lenne kedve találkozni valakinek a déli környékén?

Szentendrén valaki szerda este?
Hokizna ma valaki? 3.ker
(Ez egy válasz Moris123 üzenetére (2023. 09. 26. kedd 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 26. kedd 21:25

Ma este keresek pasit Budapesten, autós kaland, szabadban, vagy nálad
Pusztaszabolcson estère keresnèk egy 45+ os fèrfit aki dugna, szopatna, 23 èves vagyok fiatal, szőrös vèkony alkatú, írj ha èrdekel, nagyon kívánom
Az szuper lenne
(Ez egy válasz Moris123 üzenetére (2023. 09. 26. kedd 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 26. kedd 21:25

Sziasztok
Valaki jön holnap délután a Magnumba?
Valaki jön holnap délután a Magnumba?
Budapesten bi par aktiv vagyok
Kettő ilyen szóba jöhető szaunáról tudok Budapesten.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 25. hétfő 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 25. hétfő 13:31
Törölt felhasználó (4721287)
VIP

Melyik szaunába jártok?
Szopnék szopatnék Bp írj
Ma estére keresek egy aktív uni pasit Nagykőrös és környékéről fogadni tudok
Gyöngyösön vagy környékén keresek szopni imádo pasit lehetöleg helyel rendelkezöt diszkréció higénia adot és elvárt.hoszutávu barátcság is érdekel de ha csak szopni szeretnél akor megyek lehuzom a nadrágom szopsz és már megyek is.mintha otsem jártam volna .ha érdekel a dolog keres privátba .lehetsz nös vagy egyedül álo
Pusztaszabolcson estère keresnèk egy 45+ os fèrfit aki dugna, szopatna, 23 èves vagyok fiatal, szőrös vèkony alkatú, írj ha èrdekel, nagyon kívánom
Szopatomat keresem akár rendszeresen is .Utazás megoldható.
Ma délután csepelen szopatnék, szopnék
Szájba élvezőt keresek aki után bele is pisilne. Többen is llehettek. Kb. másfél litert meg tudok inni. R.palotán vagyok.Sajnos most helyem nincs 70-es vagyok.
olyat aki szeret és tud is torkon baszni ! az eseményt rögzítheted videózd ahogy szoplak !
Sziasztok valaki ma Tápiószentmárton és környékén
Bi unit keresek.
Bi unit keresek.