Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Aktiv srac ma reggel pest megyeben ?

Sziasztok!
Most szombaton (09.07.én)tartanák egy kisebb biszex összejövetelt.Vas vármegyében. Ehhez Keresek, ápolt, nem túlsúlyos, teljesen szőrmentes férfiakat! Csak férfiak lesznek! WhatchApp számot írj. Maximális diszkréció.
Most szombaton (09.07.én)tartanák egy kisebb biszex összejövetelt.Vas vármegyében. Ehhez Keresek, ápolt, nem túlsúlyos, teljesen szőrmentes férfiakat! Csak férfiak lesznek! WhatchApp számot írj. Maximális diszkréció.
Monor Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív srác pasi hely van .
Hajnalba valaki pest megyeben ?
Haliho! Kanos srác egy jó kis kalandra mostanság? Bp
Délpest valaki most?
Sziasztok!Zirc környékén keresek párt,bi pasit.Sokmindent kipróbálnék.Uni/passzív szerep érdekelne.Írjatok!
Most szopnék Budapesten belül. Hely szükséges.
Normál alkatú, 28 éves passzív vagyok.
Normál alkatú, 28 éves passzív vagyok.
Szegeden ismerkednénk sportos bi sráccal. Hetero pár vagyunk.
Zalaegerszegen 21 után pasi?
Győrben ma èjjel éjfél utàn valaki?helyem van
Ma valaki hatvan Gyöngyös környékén?
Fehervaron bisex kalandra holnap vki?
Privit írj.....köszi
Privit írj.....köszi
Diszkrét, fiatalos, borotvált, kíváncsi bi pasiként keresnék hasonló,bi, vagy kíváncsi hetero fiút, srácot, pasit (30-50 között) akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Helyem nincs, így marad az autóban, vagy a szabadban.
Nem ismerkedni, beszélgetni szeretnék, találkozunk, előveszed, beveszem, elmész, és elmész …..
Keresnék akár bi párt is, ahol mindkét felet kényeztetném.
Helyileg Vas Megye, csak hétköznap napközben.
Csak olyan írjon, aki elfogadja, ha esetleg nem írok vissza, ha nem felel meg a keresésnek.
Helyem nincs, így marad az autóban, vagy a szabadban.
Nem ismerkedni, beszélgetni szeretnék, találkozunk, előveszed, beveszem, elmész, és elmész …..
Keresnék akár bi párt is, ahol mindkét felet kényeztetném.
Helyileg Vas Megye, csak hétköznap napközben.
Csak olyan írjon, aki elfogadja, ha esetleg nem írok vissza, ha nem felel meg a keresésnek.
Nyiregyen van ma aktív?
Sziasztok.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
Nem kövér fiút leszívnék
Most valaki?
(Ez egy válasz Lolkaboy üzenetére (2023. 10. 03. kedd 05:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Diszkréció biztonság adott és elvárt béremelés
Ma este biztonságos kaland?
Diszkréció biztonság adott és elvárt béremelés