Ráckeve környékén valaki aki benne is van egy adok kapokban
Kunszentmárton és környékén aktív pasit keresek péntek estétől vasárnap estig bármikor.
Ma szopnék Rákospalotán 70-es bí vagyok.
Fiút szopatnék, szopnék.
Hely van, utazni tudok
Hely van, utazni tudok
Okt. 13. (pentek) vagy okt. 14. (szombat) estére keresek fiúkat kölcsönös élvezetekre.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Olyan ritkán találni helyi (gyulai) embereket itt..de ha valaki mégis olvassa,írjon bátran

Szombat este Nógrádból kalandozna valaki?
BISEX PASIT KERESEM
Nyiregyhàza
Nyiregyhàza
Ma este valaki kaland? Pest és környéke? Kocsim van, mobil vagyok. Privátba írj
Sziasztok.
Valóban igényes, kulturált, művelt budapesti srácként keresek mind ezt értékelni tudó és akaró férfi-barátot.
Valóban igényes, kulturált, művelt budapesti srácként keresek mind ezt értékelni tudó és akaró férfi-barátot.
Holnap valaki Debrecen és környékén?
Aktív hellyel rendelkező szopatni, dugni szerető pasit keresek, Pápán, és környékén.. Esténként érek rá, hétvégeken is csak akkor. (hétvégeken egész éjjel szopathatsz, dughatsz) Olvasd el az adatlapom is azért. Csak akkor írj, ha van helyed is!!!! Kösz.
Ma este valaki szopatna?
Nógrádban valaki?
Esetleg bi ,vékonytestalkatú pár?
Esetleg bi ,vékonytestalkatú pár?
Egerben ismerkednék fiúval!
Hosszútávú szexkapcsolat ami érdekelne.
Ha valaki komolyan gondolja és mer találkozni írjon.
Hosszútávú szexkapcsolat ami érdekelne.
Ha valaki komolyan gondolja és mer találkozni írjon.
Sziasztok. Valaki Érd környékén?
Hello! Holnap hajnalban valaki Budapesten?
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Sziasztok! 41 és 22 éves párként keresnék egy igényes, domináns fiút harmadiknak! Nagyon fontos a domináns beállítottság! Maximum 50 éves korig keresnénk. Helyünk van.