Sziasztok!
Most keresek aktív, korombeli srácot Budapesten belül. Hely szükséges.
Én 28 éves, átlagos alkatú, passzív vagyok.
Most keresek aktív, korombeli srácot Budapesten belül. Hely szükséges.
Hali most estère keresek hellyel vagy kocsival rendelkezdő, aktív idősebb fèrfit (45+) pusztaszabolcson vagy környèkèn aki rendszeresen szexelne velem, èn egy full passzív fiús, szőrös srác vagyok (23) írj ès gyere
Cegléd és környékben partner a hétvégén?
Oda vissza cumi? Pest és környéke? Ma?
Sziasztok!
Este szopnék aktív, korombeli srácot Budapesten belül. Hely szükséges.
Este szopnék aktív, korombeli srácot Budapesten belül. Hely szükséges.
Orál Neszmélyen?
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni
Hali!
Budapesten párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják! Írjatok bátran privátban!
Budapesten párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják! Írjatok bátran privátban!
XI. ker most oralkodnék
Veszprém-Ajka-Pápa környékén talizna valaki az esti órákban?

Vékony, lányos szőrtelen passzív? Borsod-Heves-Pest- megyéből?
Sziasztok ma estére keresnénk egy bi passzív pasit akivel úgy el lennénk este Debrecenben ha van kedved időd írj viber számot kérünk és Viberen képet is szép napot !
Haverkodás céljából keresek lehetőleg szőrös farkú pasit, aki szereti a szőrös puncit is.
Itt vagyok én is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 13. péntek 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 13. péntek 15:25

Törölt felhasználó (4254232)

Szia
Én benne lennék!
Én benne lennék!
Ma Budapesten valaki? Akár többen is, helyem van, szívesen szerveznék mára gangbang partit.
Valaki Gárdony nudi???
Szia
Én benne lennék! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 13. péntek 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 13. péntek 14:35
Én benne lennék! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 13. péntek 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1226482)

Valaki cumizna, cumiztatna?
Van valaki aki cumizna autóban? Sz.batta és Bp között a 6 os út vonalán?
Szopnék szopatnék Bp írj
Valaki cumizna, cumiztatna?