Szopnék, mélytorkosan, méretes faszt, nyelem a gecit, kúrható vagyok! Partnereket keresek, akár hosszabb távra is! Csak aktvak, vagy heterók , bixexek írjanak. Várom az üziket!! Érd, -Bp. és környékéről! Helyem is van!!!
Reptérnél szopnék.
Valaki?
Valaki?
Szopnek Miskolcon,most valaki?
Sziasztok! Holnap délelőtt valakinek lenne kedve találkozni Győrben a Kovalternél? Én biztos kint leszek és kiverem többször is....ha csak kukkolnál, az is megoldható! Írj és egyeztetünk!
Szopatomat keresem akár rendszeresen is .Utazás megoldható
Reptérnél cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Zalaegerszegen ma, kedden, szerdán délután, kora este pasi akit lehet orálisan kényeztetni? Hely van.
Este 6-7 körül Pesten szopnék nagy méretű pasit
Most 13.ker? 44 éves férfi vagyok.
Somogy Balaton déli partján?
Újpesten valaki most?
Sziasztok. Aktív hellyel rendelkező szopatni, dugni szerető pasit keresek, Pápán, és környékén. (50km) Esténként érek rá, hétvégén is csak akkor. (hétvégén egész éjjel szopathatsz, dughatsz) Olvasd el azért az adatlapom is. Akkor írj csak ,ha van helyed!!!! Köszi.
Szerda reggel valaki? Ajka, Veszp. Palota, Fehérvár vonalon.
40-55 között keresek mackós, szőrös, uni partnert hosszabb távra, teljes titokban!
Jó lenne kiengedni a gőzt, bizalmas közegben.
Jó lenne kiengedni a gőzt, bizalmas közegben.
Sukorò környèkèn valaki? En 20/5 uni vagyok
Nem jár valaki 11ker Bocskai út környékén: aki cumiztatna??
Privátba írj
Privátba írj
Szopnék most Gyöngyös Hatvan környékén?
A héten valaki (valakik) gabalyodna pécsen? Dughato popsival és délelőttönként hellyel vagyok.
Zalaegerszegen ma, kedden, szerdán délután, kora este pasi akit lehet orálisan kényeztetni? Hely van.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok ,alkalmit keresek Aktívat de akár hosszú távra