Sziasztok BP 17.ker környékén ma valaki tali?
Szívesen ismerkednék egy helyes pasival Bp-en(Fogarasi út vonala). Helyem sajnos nincsen, de ha erre jársz autóval,az megfelelő. 38 éves uni bi vagyok. Higénia adott és elvárt. Privátban a többit...
Sziasztok! jelentkezőket várok, ketten vagyunk passzivak es peivat lakasban varunk/varnank titeket az egyikonk kikotozve pucsitva, kicsit szorosebb de fiatalabb srac es en aki inkabb borotvaltabb de isosebb 30 alatt mindketten, szinten pucsitva.
A fiataabb stac inkabb szeretne ha Dugnak, en pedig azt ha barki barmennyiszer felcsinalna, rövidebb dugással.
A fiataabb stac inkabb szeretne ha Dugnak, en pedig azt ha barki barmennyiszer felcsinalna, rövidebb dugással.
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Ma szex?
Jászberényben ma este pasi?kocsiban vagy nálad
Sziasztok! Adatlapunk szerint ismerkednénk!
Van itt vastag nagy faszú nagy csomagu pasi? Budapest Köki környéke!
(Ez egy válasz Becks üzenetére (2023. 10. 21. szombat 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 21. szombat 14:51

Sziasztok
Ma délután valaki szabadban/kocsiban kaland?Dél pest környxékén! Passzív sárc vagyok!
Írj privátba!
Ma délután valaki szabadban/kocsiban kaland?Dél pest környxékén! Passzív sárc vagyok!
Írj privátba!
Sziasztok
Írj privátba!
Írj privátba!
Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrèn,minden èrdekel biztonságosan.
Ma este kaland ?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrèn,minden èrdekel biztonságosan.
Ma este kaland ?
Sziasztok ma késö este Aktív férfi aki üritene Budapest és környéke
Sziasztok! Győr és környékéről kerek fiatal pasit kölcsönös orálra ma

Sziasztok mi egy ápolt normális pár vagyunk szívesen fogadnánk ma este egy rá érrő bi fiút akinek lenne kedve meglátogatni minket Debrecenben csak ha komolyan gondolod és Viber számot illetve egy pár szóban be mutatkozik és le írod mit szeretsz azt megköszönjük ! Kellemes napot
Sziasztok ma este Nagykáta környékén valaki.
Sziasztok! Aktív hellyel rendelkező, szopatni-dugni szerető pasit keresek, Pápán , és környékén. (50km). Esténként érek csak rá, hétvégén is csak este ok.(hétvégén, egész éjjel szopathatsz, dughatsz) Azért olvasd el , az adatlapom is. Csak , akkor írj, ha van helyed. Köszi.
Sziasztok!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt.
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt.
Heló, 26 éves bi férfi vagyok. Mindenre nyitott lennek, hoszu távra keresek valaki aki szeret online chatelni, kepeket & videókat cserélni egymásra. Kor anyira nem számít

Szegeden 40es vastag nagy méretű férfi partnert keres aki simogatja masszírozza a farkam ha van kedved bbe is kaphatod nyelheted
sziasztok Bicske környékén valaki ma ? írj üzenetet!
Sziasztok!
Ma este szívesen találkoznèk valakivel Szombathely, Sárvár Celldömölk környékén!
Ma este szívesen találkoznèk valakivel Szombathely, Sárvár Celldömölk környékén!