Fiatal 25év alatti nagyfarkú (20+)srác ismerettségét keresem 16 17 18ker környékén, Lehetsz aktív passzív vagy uni. Dobj egy üzit és beszélgessünk. Aztán meglátjuk. Ilyen paraméterekkel rendelkező pár is érdekel
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Újpesten valaki most?
Sziasztok, Vác környékék igényes pasi?
Dèlelött valaki Budapesten?
Keresem partnerem: Baja és környéke. Aktív partner lennék,legyél csupasz. Diszkréció nagyon fontos
Hatvan és környékéről keresek partnert akivel szopnánk egymást és a farkamra élvezne.Helyem van
Zalaegerszegen mától vasárnapig délután pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Ma délután, kora este Egerben bekapnék valamit.
Esetleg spermás puncit nyalnék...
.
Imádom a gecit!
Több adag is jól esne.
Esetleg spermás puncit nyalnék...
.
Imádom a gecit!
Több adag is jól esne.
Pécs vagy Kaposvár és környéke valaki valakik ma napközben?
Ma délelőtt valaki Budapest környékén? Hely kell.
Kölcsönös orál Kalocsa környékén ma délelőtt ?
Nyiregyhazi aktiv / bisex pasit keresem.
Nagyméret előny.
Igényes teljesen szortelen pasi vagyok
Barati ill hosszutavra
Nagyméret előny.
Igényes teljesen szortelen pasi vagyok
Barati ill hosszutavra
Orál Neszmély környékén?
Sziasztok!
Nem pontosan a hirdetésben szereplő ügyben írok, de gondoltam megkérdezem
Én (42 éves, 193cm magas, 98kg-os férfiként) olyan párt keresnék, akik szeretkezése közben “segíthetnék”
Ezalatt azt értem, pl hogy fel kellene szopnom a férfi farkát, miközben ti csókolóztok, nyalnám a használatban lévő puncit, esetleg szopnám a férfi farkát hogy keményebb legyen, majd a végén tisztára nyalnám a spermás puncit
Egyébként Újpesten lakom, nős vagyok, abszolút rendezett életet élek.
Ha esetleg érdekes lehet számotokra, írjatok! (Ez egy válasz nimfo69 üzenetére (2023. 10. 25. szerda 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 25. szerda 19:57
Nem pontosan a hirdetésben szereplő ügyben írok, de gondoltam megkérdezem

Én (42 éves, 193cm magas, 98kg-os férfiként) olyan párt keresnék, akik szeretkezése közben “segíthetnék”

Ezalatt azt értem, pl hogy fel kellene szopnom a férfi farkát, miközben ti csókolóztok, nyalnám a használatban lévő puncit, esetleg szopnám a férfi farkát hogy keményebb legyen, majd a végén tisztára nyalnám a spermás puncit

Egyébként Újpesten lakom, nős vagyok, abszolút rendezett életet élek.
Ha esetleg érdekes lehet számotokra, írjatok! (Ez egy válasz nimfo69 üzenetére (2023. 10. 25. szerda 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Újpesten most keresünk aktívat aki szexy par mindkét dugná. Viberre válaszolunk csak. Helyunk van
Spriccelő farkakat fotóznék, akár párokat is. Budapesten és környékén
Haverkodnék, barátkoznék Tata körrnyékén.
Szeretek nudizni, szaunázni, és izgat a szőrös punci, szőrös farok. Bi téren még nincs tapasztalatom, csak vágyaim.
Jó lenne valakivel dumálni, beszélgetni, találkozni.
Szeretek nudizni, szaunázni, és izgat a szőrös punci, szőrös farok. Bi téren még nincs tapasztalatom, csak vágyaim.
Jó lenne valakivel dumálni, beszélgetni, találkozni.
Újpesten most keresünk aktívat aki szexy par mindkét dugná. Viberre válaszolunk csak. Helyunk van
Skypon verjük?
Valaki most szopatna Rákospalotán
Hősök terénél szopnék nagy méretű pasit