Orál Neszmély környékén?
Sziasztok!
Nem pontosan a hirdetésben szereplő ügyben írok, de gondoltam megkérdezem
Én (42 éves, 193cm magas, 98kg-os férfiként) olyan párt keresnék, akik szeretkezése közben “segíthetnék”
Ezalatt azt értem, pl hogy fel kellene szopnom a férfi farkát, miközben ti csókolóztok, nyalnám a használatban lévő puncit, esetleg szopnám a férfi farkát hogy keményebb legyen, majd a végén tisztára nyalnám a spermás puncit
Egyébként Újpesten lakom, nős vagyok, abszolút rendezett életet élek.
Ha esetleg érdekes lehet számotokra, írjatok! (Ez egy válasz nimfo69 üzenetére (2023. 10. 25. szerda 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 25. szerda 19:57
Nem pontosan a hirdetésben szereplő ügyben írok, de gondoltam megkérdezem

Én (42 éves, 193cm magas, 98kg-os férfiként) olyan párt keresnék, akik szeretkezése közben “segíthetnék”

Ezalatt azt értem, pl hogy fel kellene szopnom a férfi farkát, miközben ti csókolóztok, nyalnám a használatban lévő puncit, esetleg szopnám a férfi farkát hogy keményebb legyen, majd a végén tisztára nyalnám a spermás puncit

Egyébként Újpesten lakom, nős vagyok, abszolút rendezett életet élek.
Ha esetleg érdekes lehet számotokra, írjatok! (Ez egy válasz nimfo69 üzenetére (2023. 10. 25. szerda 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Újpesten most keresünk aktívat aki szexy par mindkét dugná. Viberre válaszolunk csak. Helyunk van
Spriccelő farkakat fotóznék, akár párokat is. Budapesten és környékén
Haverkodnék, barátkoznék Tata körrnyékén.
Szeretek nudizni, szaunázni, és izgat a szőrös punci, szőrös farok. Bi téren még nincs tapasztalatom, csak vágyaim.
Jó lenne valakivel dumálni, beszélgetni, találkozni.
Szeretek nudizni, szaunázni, és izgat a szőrös punci, szőrös farok. Bi téren még nincs tapasztalatom, csak vágyaim.
Jó lenne valakivel dumálni, beszélgetni, találkozni.
Újpesten most keresünk aktívat aki szexy par mindkét dugná. Viberre válaszolunk csak. Helyunk van
Skypon verjük?
Valaki most szopatna Rákospalotán
Hősök terénél szopnék nagy méretű pasit
Holnap napközben Szegeden szopatna valaki?
Sperma hiányom van, valaki adhatna megköszönném. Rákospalotán vagyok 70-es bí.
Vasmegyei bi srac ismerkednek
privi

Nem nagy a mozgás
(Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2023. 10. 25. szerda 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Kint vagy???
Van kint valami mozgás???
Van kint valami mozgás???
Reptéri kifutónál szopnék ma este 20:00ig
Fiatal srác vagyok
Fiatal srác vagyok
XI. ker oral?
Hatvan és környékéről keresek partnert akivel kölcsönösen szopnánk egymást és a farkamra élvezne.Helyem van
Gárdony, akár most is?
Sziasztok! Szekszárd és környékéről ismerkednék aktív férfiakkal aki jól leszopat (imádom a sperma ízét) vagy jól szétdugja a seggemet. Én nem élvezem ha nekem kell dugni vagy engem szopnak.
Szopatomat keresem akar rendszeresen is
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.