Nyiregyhazi aktiv / bisex pasit keresem.
Nagyméret előny.
Igényes teljesen szortelen pasi vagyok
Barati ill hosszutavra
Nyiregyhaza
Nagyméret előny.
Igényes teljesen szortelen pasi vagyok
Barati ill hosszutavra
Nyiregyhaza
Sziasztok,
Csütörtök és péntek reggelre 2 bi pasihoz nöt-hölgyet keresek, esetleg párt. Én passzív vagyok, a másik ferfi uni/ aktiv..
Rèszletekèrt írj privàtban.
Csütörtök és péntek reggelre 2 bi pasihoz nöt-hölgyet keresek, esetleg párt. Én passzív vagyok, a másik ferfi uni/ aktiv..
Rèszletekèrt írj privàtban.
Ma valaki Pápa és környékén? (Max 50km) Hely és kocsi van
Ébredező kanos pesti most reggel?
Hely van
Gyere, ürülj le
Hely van
Gyere, ürülj le

Ráckeve környékén valaki??
Pècs most?8
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit.

Sziasztok, Győrből fiatal sráccal ismerkednènk, akár holnap dèlután is találkozhatnánk

Ma este közös lazulás?
Ismerkednek vasmegye.. bi

Néha izgat és most élném. Idősebb férfinak szopnék ma este. Lehetsz nagyobb darab férfias. Szeretek hosszan szopni, golyót nyalni, torkozni, gecit nyelni. Csak szopok, de akár többször is kiszopnálak Paramétereim: 30-as, férfias, 170,magas, 70,kg, Anyagiaktól mentesen, szimpátia alapon. Hely van.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok
Lányruhás passzívot keresek (transz, crossdresser) Érd 50 km-es körzetében (Bp is persze). Igényes, ápolt, jó pasinak tartott nem független férfi vagyok 18/4 borotvált intimmel. Hely kell, autó van, mobilis vagyok.
Tatabányán most este valaki(k)???
Szopnék szopatnék Bp írj
Mikor, hol?
(Ez egy válasz hegeszto4011 üzenetére (2023. 10. 27. péntek 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki(k) most Tatán ? Fiatal pasik ne, köszönöm

Zalaegerszegen most pasi orálra? Kényeztetnék.
Holnap reggel?
(Ez egy válasz kisbuzi-köcsög üzenetére (2023. 10. 27. péntek 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 27. péntek 17:50

Most valaki szopatna Rákospalotán. 70-es buzi vagyok. Szeretek szopni.
Reggel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 27. péntek 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 27. péntek 17:40
Törölt felhasználó (4705848)