Szopatomat keresem akár rendszeresen is .
Dunaföldvár taliznek minden érdekel.
Kaposvár szopnék szopatnek
Sziasztok! Adatlapom alapján????
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Lehet megijedtek a nagy faszodtól!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 02. csütörtök 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 02. csütörtök 11:00

Törölt felhasználó (4721386)

ÀTVERÈS! 10-ből 9 ember azt csinàlja hogy megbeszèlünk valami talàlkozòt,èn odamegyek,ő meg nem. Soha többet nem jelentkezik. Ùgy hogy ő ìr ràm hogy talqlkozzunk. Ez csak velem van ìgy vagy màssal is előfordùl?
Ès mi ebben a jò?
Ès mi ebben a jò?
Szivesen beleulnek egy jo kemeny dakoba. Jelentkezz ha benne vagy.
ÀTVERÈS! 10-ből 9 ember azt csinàlja hogy megbeszèlünk valami talàlkozòt,èn odamegyek,ő meg nem. Soha többet nem jelentkezik. Ùgy hogy ő ìr ràm hogy talqlkozzunk. Ez csak velem van ìgy vagy màssal is előfordùl?
Ès mi ebben a jò?
Ès mi ebben a jò?
Holnap, pénteken Pécsett szopatnék. 70-es ápolt férfi vagyok. Szükség esetén hely van.
Csütörtök-Péntek késő este vagy Péntek-Vasárnap kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Pesten biszex pasik?
Valaki szopatna ma? Bp
Valaki ma 19 óra körül a szabadban vagy kocsiban? Bp passzív vagyok, egyoldalúan is szopok.
Fehervaron bisex kalandra vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem,vékony testalkatút szopnék is.
Èrden most delelőtt valaki? En 20/5 uni
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék élvezésig) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok
Holnap reggel meglatogat egy baratom. O aktiv. Meg egy ferfit keresek aki szinten meglatogatna es ketten szopatnatok es dugnatok felvaltva. Privatban irj ha erdekel.
Zalaegerszegen ma este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.