Üdv. Kellően Intelligens és igényes Bi fiút keresünk házibarát szerepre párosunk mindkét tagja örömére. Tolna, bácskiskun megye déli része előny.
Hétfőn vagy kedden reggel vagy de. közös vagy csak én orál és maszti Eger és környéke.
Ma este 21:45 után indulok Budapest 10. Kerbol Monor felé. Valaki nem szópna le viszonzas nélkül?
Bi srac ismerkedne. Vasmegye elony
Ma este keresek korombeli aktív/uni srácot Bp-ről. Elsősorban szopnék, de több is lehet. Hely vagy autó szükséges.
Légyszi írj telszámmal mert a rendszer már nem enged több levelet írni!köszönöm!
(Ez egy válasz mormi üzenetére (2023. 11. 05. vasárnap 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn,sok minden érdekel ,eszközök is vannak ,ha tudsz jönni írj
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn,sok minden érdekel ,eszközök is vannak ,ha tudsz jönni írj

Jászberényben és környékén keresek biszexpartnert,ápolt 60as biuni pasi vagyok.
Irtam...
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2023. 11. 05. vasárnap 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 05. vasárnap 10:28

Megismerkednék olyan kíváncsi hetero,(nős) pasival akit már régóta foglalkoztat milyen lehet megszopatni egy srácot.
Igényes,sportos Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok.csak akkor írj ha ápolt vagy és valóban akarsz is találkozni!Köszönöm!
Igényes,sportos Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok.csak akkor írj ha ápolt vagy és valóban akarsz is találkozni!Köszönöm!
Gyöngyösön keresek pasit vagy párt közös orálra csak helyel rendelkezö keresen
Holnap (hétfőn) 1/2-2 körül leszophatnál. 70-es ápolt férfi
(Ez egy válasz szoposbeci üzenetére (2023. 11. 05. vasárnap 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap (hétfőn) 1/2-2 körül leszophatnál. 70-es ápolt férfi
(Ez egy válasz szoposbeci üzenetére (2023. 11. 05. vasárnap 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki aki szereti a sok gecit ? Most Budapesten kocsimban vagy nálad
Sziasztok aktív pasit keresek Győrbe én passzív szűz vagyok 26 éves vagyok maci testalkatú helyed legyen kocsi nem jó!
Dunakeszi auchan valaki?

Holnap fiatal srác orálozna nekem?
Dunaújváros és környéke.
Dunaújváros és környéke.
17 óra után Budapesten szopnék.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Sziasztok.egerben most szopnék.van valaki aki megengedi?
Zalàban szopnék! Privizz