22. Kerület Nagytétény, orál vki?
Hatvan és környékéről keresek partnert akivel kölcsönösen szopnánk egymást és a farkamra élvezne.Helyem van
Ma este kiverném valkinek a farkát autóban,Budakeszi-Telki kke.
Pesti kuro partyba fasz aki élvezné ? Képeim között ahogy várunk epp. Írj
Ózdon Bi pár vagy bi pasi ma?
Veszprém és környékén szopatnék.
Sziasztok! Szarvasnál? Én passzív!
Hellyel rendelkező férfit keresek akit szophatok nyalhatok viszonzás nélkül Bp és környékén !
Zalaegerszegen ma 17-21 között pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Írjatok privátban. Köszönöm.
Most valaki,helyem van. Pest XVI ker. Te
Komárom, Tata, szopatna valaki?
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Sziasztok valaki most a 13 ba közös faszverés stb??
Mi tőrtént?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 25. szombat 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 25. szombat 19:53
Törölt felhasználó (4708395)

Pápa és környékén valaki ma este? Uni vagy aktiv srácot keresek, de kiváncsi heterók is nyugodtan jelentkezhetnek

Sziasztok. Van, egypár, lebeszélt találkozom...Nem szeretnék külön írogatni, bocsi , de mindet visszamondom. Sikerült egy komoly sérülést szereznem, ami egyre fájdalmasabb, és jó időbe telik, a felépülés.. Remélem, olvasni fogják, akiknek akinek szól...
Pápa és környékén valaki ma este? Uni vagy aktiv srácot keresek, de kiváncsi heterók is nyugodtan jelentkezhetnek

Most valaki cumizna pest déli részén?
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn
Sportos bi uni srác vagyok
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn
Sportos bi uni srác vagyok
szopnék ma Bp-n

Nagy farku pesti pasit keresek