Valaki holnap BP Vörösmarty tér???
Szegedi, Hódmezővásárhely kényeztetnék urat idősebb duci előnyben lehet kölcsönös is kocsiban ha extra a méreted
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni
Sziasztok bi parokkal ismerkednek aktiv vagyok Budapesten
Siófok és környékéről valaki kaland?
Bi uni sràc vagyok!
Hely van
Bi uni sràc vagyok!
Hely van
Pápán a házamban szopatnálak...... 68 vagyok....
Orosházán szopatnèk ma dèlután.
13.kerbe,biszex pasik?
Hátha valaki magára ismer:
Eger és környéken férfias bi aktív kandúr

Vasárnap este Bp és környékén partnert keresek.
Szopatna ma valaki Bp?hely van
Sziasztok,
Szopnék ma Bp-n. Írj ha szopatnál
Egy jòt .Helyem van
Szopnék ma Bp-n. Írj ha szopatnál
Egy jòt .Helyem van
XI. ker oralra valaki?
Hello! Mostanság valaki Budapesten?
Vasmegye! Bi srac iismerkedne
Sziasztok! Holnap reggel/ délelőtt jövök-megyek Székesfehérváron. Szívesen bekapnék egy szép és ápolt farkat. Én 40/185/95 barna hajú és szemű, férfias pasi vagyok...helyed legyen!
Szia. Mint ahogy írtam ... Kifejezetten orál centrikus Biszex Párral ismerkednék ahol alap a kölcsönös orális kényeztetést a pár mindkét tagjával!
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2023. 12. 01. péntek 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombat délelőtt dombovár kaposvár környékén valaki? Helyem van

55/178/88 Szopatni, dugni szerető, nagy/vastag farkú férfias srácot, férfit keresek Bajáról vagy környékéről, helyem, kocsim van! Diszkréció fontos!
üres adat lappal?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 01. péntek 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 01. péntek 16:55
Törölt felhasználó (4715716)

Sziasztok ma budapesten keresek kölcsönös dolgokra pl:kölcsönös faszverés, kölcsönös orál stb helyem az nincs 13 kerből vagyok