Kaland ma valaki?
Valakinek nincs kedve érzéssel játszadozni a farkammal amíg lüktetve spriccelek egy nagyot ?? Olyan aki bírja ha sok jön
nyugati környéke! Kocsimban vagy nálad.

Kecskemét környékén hellyel rendelkező aktív férfit keresek rendszeres együttlétekre. Minél idősebb, annál jobb. Kezdő passzív vagyok.
Sziasztok!
Győri gazdám parancsára kiirom, első körökben a győriek es környékén előknek hogy felajánlom számotokra a 29 eves alig dugott (trimmelt-borotvált) popsimat, megtermékenyítésre.
Csak és kizarolag a gazdam jelenlétében.
Győri gazdám parancsára kiirom, első körökben a győriek es környékén előknek hogy felajánlom számotokra a 29 eves alig dugott (trimmelt-borotvált) popsimat, megtermékenyítésre.
Csak és kizarolag a gazdam jelenlétében.
Hali! Monoron valaki mostanában szeres szopni!
Holnap délelőtt egyedül mint bi pasi megyek Vecsésre azon a környéken vagy reptérnél lenne bi pasi finomságokra?
Állandó szopómat keresem....
Diszkréten ismerkednék. Szexhaverság? Közös hoki, orál és ... Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias 35+-os. Öltöny, egyenruha? Szőrös test! Eger és környéke!
18 óra felé Kondorosi Budafoki sarkánál parkolóban?
Hali, ha esetleg lenne itt olyan kanos pasi, aki szeretne konnyiteni magan, akkor irjon. Van helyem a dologhoz.
Csepelen szopatnék, szopnék
11. Kerben valaki gloryhole?
Senki nem szopatna egy jót?
a reptérnél?

holnap a délelőtti órákban, Budapesten valaki kis kötetlen, közös farokverés? hely kéne
Ma este kiverném a farkát valakinek autóbam,Bicske és kke!
Reptérhez 16 után jönne ki valaki?
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék
Sziasztok valaki most ráérne egerben?aktiv fiút keresek 40 es passziv vagyok.
44 éves szakállas férfi cumizna. 13.ker
Bi parokkal ismerkednék aktív vagyok Budapesten