Holnap Veszprém vagy közelèben 11-12 körül 50-60 feletti valóban potens (!) bi vagy hetero pasinak szívesen cumiznék kocsiban vagy jó helyen. Én nem függ 40-es 176/90 kopasz, enyhe bi érdeklődèsű hetero pasi. Privit írj!
Ott, ahol írtam
Bp. XI. ker. Budafoki-Kondorosi sarokkal szemben, a Duna-partnál.
(Ez egy válasz Sikoly2023 üzenetére (2023. 12. 12. kedd 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Milyen hó? hol?
(Ez egy válasz czgeri üzenetére (2023. 12. 12. kedd 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 12. kedd 13:47

Van valakinek kedve 3-f4 körül közösen kicsapni a hóra a XI. ker. Kondorosi-Budafoki sarkon a Duna-parton?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Tagítani szeretőt keresek!
Van valakinek kedve 3-f4 körül közösen kicsapni a hóra a XI. ker. Kondorosi-Budafoki sarkon a Duna-parton?
Sziasztok, pentek reggel 8-ra jon egy baratom es meg egy pasit keresek aki eljonne. En passziv vagyok es engem kell felvaltva szopatni es dugni.
Privatban irj ha erdekel.
Privatban irj ha erdekel.
Kecskeméten szopnék ma
Xi. szopnék ma valamikor?
Ma este aki nem kamus és mer talizni irljon! Bo Köki környéke!
Megjegyzés:
Az oldal is qurvára teli van hülyékkel, idiótákkal.
Mikor címen vagyok a köcsögnek eszibe jut nem ér rá még mert nincs otthon a fasz szopó!
Hol ott egész délután megesküdött a keresztre lesz helye lesz ideje.
Qurvára kamusak az emberek!!
Megjegyzés:
Az oldal is qurvára teli van hülyékkel, idiótákkal.
Mikor címen vagyok a köcsögnek eszibe jut nem ér rá még mert nincs otthon a fasz szopó!
Hol ott egész délután megesküdött a keresztre lesz helye lesz ideje.
Qurvára kamusak az emberek!!
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék
Most normális srácot keresek 11ker Bocskai út környékén.
Privátba írj!43 éves vagyok.
Privátba írj!43 éves vagyok.
Sziasztok
Valamelyik plázában vagy bevásárlo központban vagy akár szabadban tudtok helyet ahol szokott lenni kalandozás vagbarmi egyéb???
Valamelyik plázában vagy bevásárlo központban vagy akár szabadban tudtok helyet ahol szokott lenni kalandozás vagbarmi egyéb???
Sziasztok!
Balatonfüreden ma délután helyel rendelkező partnerem keresem.
Balatonfüreden ma délután helyel rendelkező partnerem keresem.
Ma este szopnék ápolt,borotvált farku pasit 45 éves korig Etyek és kke!
Szopnék ma egy jót bp-n
Borsod, Nógrád, Heves megye ? Sportos, bi pasi keres hasonlót.
Keresek Paszivat 3,15,16 kerületben délellőt.
oral kalandozna valaki XI. ker akár rendszersen?