Szopnék szopatnék Bp írj
40es 50es bikás aktív bi pasit keresek, Eger...
Vagy 22 óra után.
(Ez egy válasz szaczi üzenetére (2023. 12. 29. péntek 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 29. péntek 19:43

30-án 17 órakor Kecskeméten keresek hellyel rendelkező pasit, akinek nem a méret a lényeg.
Holnap vagyis dec 31.én reggel m3 autópályán kisbagi pihenőben miskolc felé valaki orálra vagy hokira?
Sziasztok, január 4-én lesz két szabad órám 15:00-17:00 között a GoBuda mallnál, ha valakinek van helye, felugranék egy kis közös örömködésre. 40 vagyok, kíváncsi és házas, normális testalkatú és ápolt.
Ma napközben szép farokkal játszanék
Ma este aktiv ferfit keresek pest megyeben.
Én exhibicionista bi fiú vagyok. Bárhol bárki vagy bárkik előtt meztelenkedek maszturbálok és mélytorkosan, hosszan szopok. Oda megyek, ahová mondod. Szabadban, vizparton, parkolóban, nyilvános wc-ben, kertben, lakásban is. Fotozhatsz, videózhatsz is. Kedvedre használhatsz, alázhatsz. Párokhoz is csatlakozom. Írj!
Szopnék ma Pécsen a plázában nagyfarkú srácot.
8.kerületben keresek bi pasit közös játékokra. Hely kell
30-án 17 órakor Kecskeméten keresek hellyel rendelkező pasit, akinek nem a méret a lényeg.
Ma este keresek srácot, aki szopatna Budapesten belül. Hely szükséges.
Bi idösebb aktivat keresek domot
Cegléden valaki?
Sziasztok!
Szopnék ma Bp-n hely van!! Lehetsz hetero bi neleg.Gyere és szopass meg jòl
Szopnék ma Bp-n hely van!! Lehetsz hetero bi neleg.Gyere és szopass meg jòl
hali nyéki tali gumimaci?
bi párt vagy aktív pasit keresek, szombathely+100km.
Helló!
Szopnék Szombathelyen a régi casinóban leszek 18:15-től 19:00 íg. Írj privát öt ha jönnél.
Szopnék Szombathelyen a régi casinóban leszek 18:15-től 19:00 íg. Írj privát öt ha jönnél.
13.kerbe szopatnék.
Sziasztok! Jövő hétre keresünk délelőtti szexre, hellyel rendelkező uni, aktív pasit. Pest és Komárom-Esztergom megyéből!!!