Most minimum 18-as aktiv bi pasit keresunk ujpesten. Helyunk van. Csak viber szamra valaszolunk es csak most
Helló szia, Győrbe valaki akinek van helye én 26 éves vagyok passzív szűz macis testalkatú fiú vagyok!
Sziasztok!
Valaki január 2-5 szeretne ismerkedni?
Írj privát.
Valaki január 2-5 szeretne ismerkedni?
Írj privát.
verhetné nekem valaki 1oldalúan

Győr valaki?
Szopnállak!
Szopnállak!
Ma Budapesten valaki? Hely ok, de menni is tudok.
Sziasztok. Kifejezetten orál centrikus Biszex Párral ismerkednék! Kérem csak Párok mert számomra csak Párral az az Hölgy jelenlétében valósul meg a Biszex varázsa!
Bp környéki hellyel rendelkezö aktiv pasit keresek; aki delelött, kora delutan megdugna.
35-60 év közötti, férfias partnerrel tölteném a szilvesztert.

Ma 22 óra után Kecskeméten keresek hellyel rendelkező pasit, akinek nem a méret a lényeg.
Vagy autóban.
Vagy autóban.
ha kimennék nyékre valaki lenne kint?
Férfias aktív pasit keresek ma-holnap újévi kefélésre. Akár házibulihoz is csatlakozhatsz. Írj elérhetőséget és gyere át.

hozzászolnék de minek ,,,
Orál szex végig bp 8 kerület? Meglátogatnálak
Szívesen találkoznék, ismerkednék ma kulturált férfivel kölcsönös örömszerzésre Bp-en.
Sziasztok, 01.02-én délelőtt délpesten kalandoznék xx,xxi,Szigetszentmiklós. Bi pár, férfi, hölgy

Szilveszter napjára keresek egy 35 év alatti passzív srácot aki bepucsítana nekem. Hely kell utazni tudok. Várom az ajánlatokat.
Esetleg valaki be tudna vezetni a magnumba egy tapasztalatlan, biszex felé most nyitó negyvenes házas pasit?
Aktiv ferfitt keresek pest megyeben
sokmindenre nyitottan

Sziasztok!
Szopnék ma Bp-n hely van!! Lehetsz hetero bi neleg.Gyere és szopass meg jòl
Szopnék ma Bp-n hely van!! Lehetsz hetero bi neleg.Gyere és szopass meg jòl