Isaszeg Dány környékéről keresek autós normális srácot mára.
Diszkréció max!
Privátba írj!
Diszkréció max!
Privátba írj!
Ha valaki szopatna ma napközben,akkor szóljon
Boldog új évet kívánok mindenkinek. A mai napon szopatnék Szigetszentmiklós környékén. Egész nap itthon vagyok. Helyem is van.
Sziasztok!
Boldog új évet kívánunk mindenkinek!
Az új évben szeretnénk megtalálni, tartós partnerünk a vágyaink megéléséhez.
41/43 éves igényes, nő-férfi pár vagyunk.
Nagymellű, feltűnően csinos, jó alakú, szőke vadmacska, és helyesnek tartott, sportos, férfias, borostás férfi párja, 18-as borotvált intimmel.
Szeretjük a többes kalandot, mindkét részről bi alapon.
Keresünk párt, mindenki mindenkivel, vagy férfit, férfiakat, kizárólag biszex felállásra.
Helyes, igényes, szépnek tartott partnert keresünk, tartós laza, de rendszeres együttlétekre.
Korban 30-45 között (ezeket a határokat kérjük figyelmesen kezelni) férfiak eseten 95 kg alatt.
Szeretjük megélni a vágyainkat, kedveljük a testre-szájba-arcra élvezést, a dupla punci dugást, a közös szopást, a férfi-férfival szexet.
Kizárólag ehhez keresünk partnert, partnereket, ne akarj meggyőzni, hogy min változtassunk, hogy te is résztvevő legyél.
Nem sietünk, nem kapkodunk, fix partnert / partnereket szeretnénk.
Mindenkinek élvezetben gazdag új évet kívánunk!
Fényképes adatlappal rendelkezők megkeresését privát üzenetben várjuk!
Boldog új évet kívánunk mindenkinek!
Az új évben szeretnénk megtalálni, tartós partnerünk a vágyaink megéléséhez.
41/43 éves igényes, nő-férfi pár vagyunk.
Nagymellű, feltűnően csinos, jó alakú, szőke vadmacska, és helyesnek tartott, sportos, férfias, borostás férfi párja, 18-as borotvált intimmel.
Szeretjük a többes kalandot, mindkét részről bi alapon.
Keresünk párt, mindenki mindenkivel, vagy férfit, férfiakat, kizárólag biszex felállásra.
Helyes, igényes, szépnek tartott partnert keresünk, tartós laza, de rendszeres együttlétekre.
Korban 30-45 között (ezeket a határokat kérjük figyelmesen kezelni) férfiak eseten 95 kg alatt.
Szeretjük megélni a vágyainkat, kedveljük a testre-szájba-arcra élvezést, a dupla punci dugást, a közös szopást, a férfi-férfival szexet.
Kizárólag ehhez keresünk partnert, partnereket, ne akarj meggyőzni, hogy min változtassunk, hogy te is résztvevő legyél.
Nem sietünk, nem kapkodunk, fix partnert / partnereket szeretnénk.
Mindenkinek élvezetben gazdag új évet kívánunk!
Fényképes adatlappal rendelkezők megkeresését privát üzenetben várjuk!
szia Buek! Te kérsz képet, neked meg nincs nyilvános
(Ez egy válasz malacka66 üzenetére (2024. 01. 01. hétfő 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 01. hétfő 10:24

Boldog új évet kívánok mindenkinek. A mai napon szopatnék Szigetszentmiklós környékén. Egész nap itthon vagyok. Helyem is van.
Budapesten valaki ma?

Kölcsönös szopás végig Bp. Meglátogatnálak.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Ma valaki szopatna?, bp
Sziasztok! Szopnék ma Bp-n hely van! Írj ha szopatnàl egy jòt .Lehetsz hetero bi meleg
Szia. Valamit elnéztél. Nem kértem képet. A társkeresős adatlapomon is vannak képek, valamit két albumom is van amit megnézhetsz. Ha nem tudod, hogy mit és hol keress, akkor először tájékozódj, majd utána kezdj el kötözködni.. És mindezt amit leírtam bárki megtekintheti.
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2024. 01. 01. hétfő 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki aki Kaposvár környékén ma kivérné egy srác előtt? Eléggé izgat a dolog...
Békés megyéből van valaki helyem van
Kedden kaland valaki? Helyem van
Boldog ujevet! Lenne valakinek kedve az idei első nagy adagot elő csalogatni a farkambol? 15.ker környéke kocsimban vagy nálad!

Cegléden ma este partnert fogadnèk!
Holnap napközben a számba engednék valakit
budapest és környéke,helyed legyen.

Szopnék szopatnék Bp írj
Budapesten ma valaki?
Sziasztok. Lenne olyan srác aki találkozna a mai nap folyamán?
Normális távon belül utazni tudok, helyem Pápán van. Unit vagy aktívat, esetleg kíváncsi heterót keresnék