Üdvözlet!!
A 11. kerületben (Kosztolányi környéken) szeretném megtalálni teljesen hétköznapi,férfias srácot hosszabb távra diszkrét együttlétre.
43éves vagyok.
Régóta keresek,de igyekszem nem feladni (még).
Tehát ha magadra ismersz írj.
Hétköznap napközben időszakra keresek.
A 11. kerületben (Kosztolányi környéken) szeretném megtalálni teljesen hétköznapi,férfias srácot hosszabb távra diszkrét együttlétre.
43éves vagyok.
Régóta keresek,de igyekszem nem feladni (még).
Tehát ha magadra ismersz írj.
Hétköznap napközben időszakra keresek.
Sziasztok
Tudtok még valamerre Pesten nyilvános gloryt ????
Tudtok még valamerre Pesten nyilvános gloryt ????
Szia! En a 13-ban vagyok es biszex passziv
(Ez egy válasz sasmacska üzenetére (2024. 01. 06. szombat 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Kulturált, igényes biszex uni/aktív férfit vagy mindkét részről bi párt keresünk hármas-négyes kalandokhoz, Budapest vagy környékén.
40/42 éves mindkét részről bi pár vagyunk.
Szeretjük az orális kalandokat, mindenki mindenkivel alapon, de a finom kölcsönös szexet is kívánjuk!
Csak igényes 25-45 közötti férfit vagy párt keresünk, aki szereti az izgalmas együttlétet.
Szimpátia fontos, így csak a fényképes jelentkezést tudjuk értékelni, de nem kv partnert keresünk, így ha találkozunk akkor ott szeretünk belevágni a kölcsönös élvezetekbe is.
Tehát a kulcsszavak: kizárólag 25-45 között, igényes, számunkra is helyes, fényképes, biszex
Köszönjük, de egyéb elképzelés nem érdekes számunka!
Kulturált, igényes biszex uni/aktív férfit vagy mindkét részről bi párt keresünk hármas-négyes kalandokhoz, Budapest vagy környékén.
40/42 éves mindkét részről bi pár vagyunk.
Szeretjük az orális kalandokat, mindenki mindenkivel alapon, de a finom kölcsönös szexet is kívánjuk!
Csak igényes 25-45 közötti férfit vagy párt keresünk, aki szereti az izgalmas együttlétet.
Szimpátia fontos, így csak a fényképes jelentkezést tudjuk értékelni, de nem kv partnert keresünk, így ha találkozunk akkor ott szeretünk belevágni a kölcsönös élvezetekbe is.
Tehát a kulcsszavak: kizárólag 25-45 között, igényes, számunkra is helyes, fényképes, biszex
Köszönjük, de egyéb elképzelés nem érdekes számunka!
Szopató, kúró, pasit, pasikat keresek, akik el is jönnének!4 Csak aktívakat! Helyem van. Érd-Bp és környékéről!! a nagy farok előny!!

Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, de a kölcsönös farokverés is érdekelne
13ban biszex pasik?
Sziasztok! Valaki Zalaegerszeg és Szombathely között ma délután?
Helyem nincs, kocsival vagyok

Sziasztok! Valaki Zalaegerszeg és Szombathely között ma délután?
Helyem nincs, kocsival vagyok

Sziasztok
Bisex férfi tagú párral ismerkednén
Szép Napot!
Bisex férfi tagú párral ismerkednén

Szép Napot!
Sziasztok. Diszkrét,Budapesti és környéki párral ismerkednék, aki kezdő, Kíváncsi ebben a témában úgy ahogy én is
Ha esetleg valakinek felkeltettem az érdeklődését, Annak várom levelét privátban.

Ha esetleg valakinek felkeltettem az érdeklődését, Annak várom levelét privátban.
Pécsen szopatnék,hülyék kamusok ne...
Ma valaki közös lazább valami Budán?
Sziasztok, Érd környéken keresek szopni való farkat, ha van valakinek szóljon!
Sziasztok!
Januar 10. 12 oratol hellyel rendelkező pécsi partnerrel biszex kalandba benne lennék
Januar 10. 12 oratol hellyel rendelkező pécsi partnerrel biszex kalandba benne lennék
Szopass meg Kecskeméten
Írj…
Írj…
Marcaliban közös hoki?
Zalában Zalaegerszeg és Nagykanizsa vonzáskörzetében keresek partnert orálra és/vagy masszázsra. Privizz
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Szia! Írtam neked
(Ez egy válasz anniecd üzenetére (2024. 01. 05. péntek 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 05. péntek 21:19

sziasztok , ha van kedvetek ismerkedni egy kezdő crossdresserrel írjatok
Csepelen lakom