Irtam privátba
(Ez egy válasz Zobika üzenetére (2024. 01. 10. szerda 04:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Dorog környékéről aktív, vagy uni pasi aki találkozna most délelőtt?
Helyem van.
Helyem van.
Zalaegerszegen ma 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Reptér környékén keresek paszivat ma reggel.
Roma srácot keresek Gyömrő környéke
Szerencsés vagy! Több hetes egyeztetésre se jön össze a tali!
(Ez egy válasz Csabus69 üzenetére (2024. 01. 09. kedd 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 09. kedd 21:11

Üdv..
mai történet..
ma regisztrált ide egy pasi,véletlen folytán délelött elkezdtünk csetelni,még csak elméletben gondolkodott hogy pasival találkozzon,
De jól alakultak a dolgok,én is ráértem,ő is szabad volt délután.
elhívott magához egy kis beszélgetésre,és fél óra -óra után meg volt a 2 igen...
elment előre a hálószobába,én a fürdőbe,és kb 10perc és egymás kedvére tettünk...
Nagyon jó élmény volt neki is nekem is,,,folyt köv a héten...
mai történet..
ma regisztrált ide egy pasi,véletlen folytán délelött elkezdtünk csetelni,még csak elméletben gondolkodott hogy pasival találkozzon,
elhívott magához egy kis beszélgetésre,és fél óra -óra után meg volt a 2 igen...
elment előre a hálószobába,én a fürdőbe,és kb 10perc és egymás kedvére tettünk...

Üdv..
mai történet..
mai történet..

Párosunk bi passzív férfi tagja egyedül keres aktív férfiakat Marcali és 30-40 km-es körzetében.
Megkereséseket privátban kérném, köszönöm!
Megkereséseket privátban kérném, köszönöm!
Szopnék szopatnék Bp írj
Sziasztok,
Diazkrét rendszeres havert keresek,hely adott Szentendrén. Sportos bi uni srác vagyok.
Diazkrét rendszeres havert keresek,hely adott Szentendrén. Sportos bi uni srác vagyok.
Lányos fiú? CD? Travi? - aktív és passzív is lehetek. hosszabb távban gondolkodom. Találka- kik, mik vagyunk, és részletek, nem robogok egyből feltétlenül. Képkéregetők, levelezgetők hagyjanak, ha nem tudnak öt percre összefutni...- mit nézegetsz egy fényképen?
esetleg férfias akivel passzív volnék.
Helyem nincs- de lepukkant raktár, lomtár is érdekel, szeretem a mocskot... akár hajléktalan is írhat- de rá kell hangolódnom, nem fog elsőre menni.
Pervi dolgok lehetnek, ha úgy alakul.
esetleg férfias akivel passzív volnék.
Helyem nincs- de lepukkant raktár, lomtár is érdekel, szeretem a mocskot... akár hajléktalan is írhat- de rá kell hangolódnom, nem fog elsőre menni.
Pervi dolgok lehetnek, ha úgy alakul.
Bp 4?
Szia szerdán Bp-n ismerkednék,helyem nincs,de autom van.Szivesen vennélek a számba.és kedvedre tennék.Örülnék ha a gyönyöröd nedvét legyelhetném...
Viszonozni nem szükséges,de ha kivánod bekaphatod...Lehet alkalmi,de persze tartós és rendszeres kapcsolat lenne a cél..
Aktusnál csak aktiv vagyok...
Irj és találkozzunk..
Viszonozni nem szükséges,de ha kivánod bekaphatod...Lehet alkalmi,de persze tartós és rendszeres kapcsolat lenne a cél..
Aktusnál csak aktiv vagyok...
Irj és találkozzunk..
Zalaegerszegen szerda 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Sziasztok. Péntek délelőttre kalandot keresek a 3. kerületben. Helyem sajnos nem lesz, de szívesen felmegyek bárkihez.
Diszkréten ismerkednék. Szexhaverság?
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok.
Öltöny, egyenruha?
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok.
Öltöny, egyenruha?
Hali
Ma 19 óráig szívesen szoptatok egy forró szájat
18/5 körülmetélt intim.
Nyíregyháza és környéke
Ma 19 óráig szívesen szoptatok egy forró szájat
18/5 körülmetélt intim.
Nyíregyháza és környéke
Reptéri kifutó van valaki?
Sziasztok. Lenne srác aki ma találkozna Pápa és környékén (max 50-60km)? Utazni tudok, és helyem is van. Kíváncsi heterók is bátran írhatnak
11-es farokkal,mackós srác ismerkedne.