Budapesten ma de. valaki?

Irj
(Ez egy válasz Szopatnek14 üzenetére (2024. 01. 29. hétfő 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopni imadot keresek kor alkat nem.szamit
Sziasztok! Holnap, nap közben keresnék Keszthely környékén igényes fiút…!!!
Sziasztok!ma délután fél 3 kor aktív pasit keresek Szentgotthárdon valaki ?
Hellyel rendelkező masszőrt keresek.
Gyöngyös vagy környékén keresek megbizhato diszkrét biszex meleg vagy homokos pasit pasikat és párt.ápolt diszkrét megbizhato pasi vagyok.privátba keresetek
Sziasztok. Most Újpesten?
Sziasztok!
Esztergom környékén cumiznék.
44/180/90
Esztergom környékén cumiznék.
44/180/90
Budapest,elsején,csütörtökön,jön valaki a Magnum szaunába? Egy lazulós szexelős, éjszakára? Főleg az 50-60-70 korosztály érdekel.
Debrecenben ma délután kipróbálnám a szopatást diszkrét titoktartó pasiként!?
Ha van helyed akor irj rám
(Ez egy válasz IZH2715 üzenetére (2024. 01. 28. vasárnap 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Szegeden keresek férfit hellyel többit privátba
11. Kerben szopnek aktiv pasit szabadban/autoban
Eger-Gyöngyös 69?
Somogyban, Baranyában, Zalában keresem férfi partnerem február 2., 3. körül kölcsönös örömszerzésre. A lényeg egy kötetlen lazulás lenne. Jó formában lévő sportos srácot, férfit keresek
Zalaegerszegen szerda délelőtt pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Hely megoldott.
Szerdan éjszaka keresek partnert nö bipár bi férfi helyem nincs kocsim van Szolnok Budapest között hely kell.irj privátba
Mostra keresek fejér megyén belül egy aktív domináns férfit 48+ ost aki dugna, szopatna belémélvezne, és dugná a torkom. 23 vagyok, 171 magas szőrös, 64kg. Tudj utazni pusztaszabolcson vagyok, kocsidban vagy nálad
Ma este 9 körül valaki Budapesten?