Biszex pár?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 04. vasárnap 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 04. vasárnap 15:53
Törölt felhasználó (4700886)

Sziasztok. 2 bisex fiúhoz beszállnék,minden jóra. Dél -Balaton.. Kérem privátban keressetek
Sziasztok. 2 bisex fiúhoz beszállnék,minden jóra. Dél -Balaton.. Kérem privátban keressetek
Igényes pasi igényes popot dugna igényes szájba élvezne. Ja és ne mérettel kezd hogy mekkora van.
Pécsen szopnék ma
Olyan fiatalt keresek aki szeret idős impotens homokos pasit szoptatni esetleg alázni. Helyem noncs Pesten vagyok.
Ötvenes hatvanast keres a férj üzi
Szívesen ismerkednék az adatlapomon is szereplő paraméterekkel.
Állandó diszkrét bi partnert vagy ilyen párt keresek, nem túl sok szabadidővel, teljes diszrkécióval.
Nem sietek sehová, de természetesen ha épp ráérünk, nem kell húzni az ismerkedős találkozást.

Állandó diszkrét bi partnert vagy ilyen párt keresek, nem túl sok szabadidővel, teljes diszrkécióval.
Nem sietek sehová, de természetesen ha épp ráérünk, nem kell húzni az ismerkedős találkozást.
Kér ma Valaki Veszprémben vagy környékén egy jó szopást? Hely van, utazni is tudok ha kell, írj bátran

Szopass meg Kecskeméten!
Kíváncsi hetero pasi ?
?
Kíváncsi hetero pasi ?
?
Hello!
Budapesten ma este párokhoz csatlakoznék!
Utazni tudok, Viber van!
Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
Budapesten ma este párokhoz csatlakoznék!
Utazni tudok, Viber van!
Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
Helló holnap délután?
(Ez egy válasz Tomek4_ üzenetére (2024. 02. 04. vasárnap 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap délután Gyöngyös környékén valaki kocsiba kaland?
Szopnék szopatnék Bp írj
Valaki, aki ma szopatna??? Helyem van, Érd-Bp. és környékéről???
Holnap-február 5-én- siófokon lakáson várom aktív partnerem-belémélvezéssel- 11-14 óra között!
Hétfő délelőtt aktív pasit keresek. Vékony női fehérneműs bi vagyok. Helyem Miskolc közelében van.
Valaki holnap este 8 után BP belváros? Nem lennék hálátlan!
Diszkréten ismerkednék. Szexhaverság? Eger?
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Értelmes embert keresek. Ápoltság! Többit egyeztetjük.
Köszi, hogy elolvastad. Köszi, ha írsz
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Értelmes embert keresek. Ápoltság! Többit egyeztetjük.
Köszi, hogy elolvastad. Köszi, ha írsz
Valaki Hatvan környékéből ?
ki adna prosztatamaszazst???