Nagyfarkú pasit keresek sok és nagy spriccel.Lehetsz párban is annál jobb
Fiatal Homi srácot szopatnék,Pécs
Kölcsönös oralra keresek vagy egyoldalúan szohatsz ma délelőtt Ózd kornyeke 40km plusz utazom
Hali! Mostanság valaki Budapesten? Szopnék vagy kölcsönösen...
Kedves Párok!
Nem független, jól szituált bi pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok,fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Nem független, jól szituált bi pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok,fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Sziasztok!
Baja környékén keresek aktív férfit. A telefonszámom: +36 20/558-2422
Jani
Baja környékén keresek aktív férfit. A telefonszámom: +36 20/558-2422
Jani
Éppen úton vagyok a városban és tele a farkam…valakinek nincs kedve segiteni rajtam? Nálad vagy le jössz beszallsz és csinálod amit szeretnél!

Gödöllőn orálkalandra gyere
Szopnék szopatnék Bp írj
Nyíregyházán aktív partnert keresek
Vékony faszt szopnék ( Max: 15/4) Érden.
Aktiv ferfit keresek pest megyeben, akar hosszabb tavra is !
18ker valaki? 11es farkam tele..3 napos

Szigetszentmiklos. Leszopnék valakit
Dunaföldvár Szekszárd környékén taliznek minden érdekel. 17/5 a méretem
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress köszönöm.
Szigetszentmiklós most valaki méretes aktív pasi??
Aktív pasikkal ismerkednék, akik szopatnak, kúrnak is!! Helyem van!! Érd-Bp. és körnékéről előnyben, a nagyfarkú pasik!!
Írjatok üzit!!

Partneremet keresem akit szophatnék akar rendszeresen is . Utazás megoldható , diszkréció fontos.
Fiatal meleg srácot szopatnék,Pécsen