Népligetnél szopnék
Szia
Írj rám ha gondolod. (Ez egy válasz Sikoly2023 üzenetére (2024. 02. 14. szerda 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Írj rám ha gondolod. (Ez egy válasz Sikoly2023 üzenetére (2024. 02. 14. szerda 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv,hatvan környékén keresnék kölcsönös hokira vagy orálra partnert,átlagos testalkatú 23 éves bi srác vagyok,helyem nincs de autó van,utazni tudok.Akár szabadban is benne vagyok.
Reptérnél most Aktív. ?
Diszkréten ismerkednék. Szexhaverság? Eger.
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek, aktívak érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Köszi, ha írsz
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek, aktívak érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Köszi, ha írsz
Sziasztok BP szopnék ma 14óra körül nagy méretű pasit
Kettő ora körül viber camban ki nézné meg ahogy feleségem hasznalt bugyiába bele verem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 17. szombat 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 17. szombat 09:03
Törölt felhasználó (4591532)
VIP

Sziasztok! Ma délelőtt egy autós hármas? Bi alapon.
Sziasztok!! Szopatómar, és kúrómat keresem. Érd-Bp és környékén! Helyem van!! Írj üzit!!
Budapesten és vonzaskorzeteben keresek bi párokat aktiv vagyok
kazincbarcika környékéről valaki?
Sziasztok! Dunaföldvár és környékén kíváncsi hetero pasi ismerkedne.
Sziasztok!
Ma estére keresek aktív partnert Budapesten belül.
Hely szükséges.
Ma estére keresek aktív partnert Budapesten belül.
Hely szükséges.
Gödöllő közelében rendszeres orálozáshoz srácot keresek.
varázsfuvola garantált
varázsfuvola garantált
Sziasztok! Ma délelőtt egy autós hármas? Bi alapon.
Dány-Zsámbok környékéről srácot keresek!
Privátba írj!
Köszönöm.
Privátba írj!
Köszönöm.
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Fehérvár
Sziasztok. Szívesen ismerkednénk Biszex párokkal. Viber ne okozzon problémát.
Zalaegerszegen ma és holnap délután pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress köszönöm.
Kifutónál van itt valaki? most szopnék
Algyő