tudod ennek az oldalnak van egy olyan sajátossága,hogy a leveleket nem törli addig amíg a felhasználó nem törli saját maga
ez pedig azt jelenti,hogy évekig is olvasható a levelezés
én pedig nem töröltem
így nem biztos ,hogy hazugnak kéne engem nevezned (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 21. szerda 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 21. szerda 08:03
ez pedig azt jelenti,hogy évekig is olvasható a levelezés
én pedig nem töröltem
így nem biztos ,hogy hazugnak kéne engem nevezned (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 21. szerda 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4326632)

Legalább ne hazudj!
Legalább ne hazudj!
(Ez egy válasz pistus üzenetére (2024. 02. 21. szerda 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 21. szerda 07:59

1.igazad van nem kérdezett senki-de csak segíteni akartam másoknak,hogy ne járjanak úgy ahogy én
2.velem már az időpont is meg volt beszélve csak te nem jöttél el,majd amikor a sokadik levelemre válaszoltál hetekkel később akkor annyi volt csak ,közbe jött valami
csak azért én nem kevés km-et vezettem
3.azért ezen el kéne gondolkodnod,hogy nem te vagy-e esetleg egy genetikai hulladék aki azon élvezkedik ,hogy átver másokat
2.velem már az időpont is meg volt beszélve csak te nem jöttél el,majd amikor a sokadik levelemre válaszoltál hetekkel később akkor annyi volt csak ,közbe jött valami
3.azért ezen el kéne gondolkodnod,hogy nem te vagy-e esetleg egy genetikai hulladék aki azon élvezkedik ,hogy átver másokat
1.igazad van nem kérdezett senki-de csak segíteni akartam másoknak,hogy ne járjanak úgy ahogy én
3.azért ezen el kéne gondolkodnod,hogy nem te vagy-e esetleg egy genetikai hulladék aki azon élvezkedik ,hogy átver másokat (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 21. szerda 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 21. szerda 07:43
3.azért ezen el kéne gondolkodnod,hogy nem te vagy-e esetleg egy genetikai hulladék aki azon élvezkedik ,hogy átver másokat (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 21. szerda 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)

1. Senki nem kérdezett.! 2. Ha akkora király vagy,akkor gyere ide,és mond a szemembe! 3. Te nagyon komoly érv vagy,az abortusz mellett!
Monor Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív srác pasi délután 15 órától rá érek hely van.
1. Senki nem kérdezett.! 2. Ha akkora király vagy,akkor gyere ide,és mond a szemembe! 3. Te nagyon komoly érv vagy,az abortusz mellett!
(Ez egy válasz pistus üzenetére (2024. 02. 21. szerda 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 21. szerda 07:16

még mindig itt hazudozol?nem vertél még át elég embert?
mikor unod meg?
mikor unod meg?
4-es út körmyéke?
még mindig itt hazudozol?nem vertél még át elég embert?
mikor unod meg? (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 21. szerda 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 21. szerda 07:14
mikor unod meg? (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 21. szerda 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Miskolc?
Miskolc?
Szopatnék Veszprémben.
Gödöllőn tejszinhabos szopás fiataloknak
Szopna valaki Baranyába?
Délelőtti órákban Szigetszentmiklóson szeretnék kielégíteni valakit. Ápoltság alap!
Pilisvörösvár felé kényeztetnék mélyen. hely van!

Miskolc + max 100 km ,kölcsönös oral.
(Ez egy válasz BB999 üzenetére (2024. 02. 20. kedd 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 20. kedd 13:01

Sziasztok.
Borsodból valaki holnaptól péntekig .
Utazni tudok ,esetleg gyógymasszőr ha lenne.
Borsodból valaki holnaptól péntekig .
Utazni tudok ,esetleg gyógymasszőr ha lenne.
Bp, biszex pasi prosztata masszázs végezne, max higiénia, legyen nagy spricced
Bp.- bi pasi prostata masszázs alkalmazna, miközben nagyot spriccelsz. Max higiéniam kimosás alul
Holnap közös hoki valaki? Herceghalom-Bicske
Hatvani és környéki szexben aktív, orálban uni pasit keresek szerda délelőttre, akinek van helye. Szeresd a mackós alkaltot.
Privát üziket várok.
Privát üziket várok.
Sportos, igényes, passzív valakinek a Balaton délin?
Bp vki?