Sziasztok holnap Veszprémben kit érdekel egy 50es borotvált pasi Egerből megyek oda útközben megállok a reptéri kifutónál jövet menet ha érdekel írj tel számot
Tatabányai?
Dunaföldvár Szekszárd környékén taliznek minden érdekel. 17/5 a méretem
Most valaki,aki megszopatna,aktív? Helyem van cinkotán.
Szopatna ma valaki?
Békéscsabán cumiznék vaskos farkat.
Balaton déli parton sportos, igényes, jófarkú passzív keresgél.
Penteken delelott csinos parhoz beszallnek bi alapon szivesen szopnek/nyalnek es akar dughato is vagyok. Tapasztalatom van!
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 43 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 43 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Fehérvár
Budapesten most valaki?
Hello! Budapesten mostanában valaki?
Most reggel lenne valaki aki szopatna reptér környékén vagy a reptérnél?
Sziasztok!
Hétvégén Ajka környékén helyel rendelkező aktív,uni partnerem keresem.
Hétvégén Ajka környékén helyel rendelkező aktív,uni partnerem keresem.
Ma este szopnék Bicske,Budaörs kke
9-10 körül van aktív aki M0-M4 környékén bb ürítene sportos pasiba? Csak a fiú lenne.
Most indulok szegedre, ha valakinek lenne kedve talizni szegeden írjon privibe.
Újpesten most valaki?
Ma délelött valaki egerben és környékén aki szopatna egy fiatalos 40 es passziv pasit?
Bi parokkal ismerkednek Budapesten és vonzaskorzeteben aktiv Bi vagyok

Rozsu18
Jennifer Max