szia jól hangzik nagyon
(Ez egy válasz BenjaminDiamond97 üzenetére (2024. 03. 01. péntek 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 01. péntek 20:57

sziasztok,nagy popsis tatabányai egyetemista srác vagyok aki szereti ha durván és keményen bánnak vele,írjatok szeretek mélytorkozni meg simán cumizni is többes is ok
Sziasztok! Ma közös hoki, orálra valaki? Pest és környékén!
sziasztok,nagy popsis tatabányai egyetemista srác vagyok aki szereti ha durván és keményen bánnak vele,írjatok szeretek mélytorkozni meg simán cumizni is többes is ok
Győrbe valaki aktív!?
Aktív, szopató, kúró, parnereim keresem. Mélytorkosan szopk, nyelek, kúrhatsz! ValakiK? Érd-Bp. és környékéről, de messzebbről isjöhetsz, helyem van!!
Írj üzit!

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok. Szombaton 2 körül helyem van.
Késő este bp környéke?
Legyél ápolt,én is az vagyok.
Legyél ápolt,én is az vagyok.
Holnap Budapesten kölcsönös orálra
keresek szintèn ápolt igényes partnert.
keresek szintèn ápolt igényes partnert.
Ma valaki Szentendrén?
valaki fehérváron vagy környékén?
Szolnok megyébol van passziv?
Ápolt pasinak szopnám,verném élvezésig!
Hi.pesten biszex pasik??
Idősebb ff-.it szopnék
Idősebb ff-.it szopnék
Sziasztok!
Ma este kezdő bi, vagy hetero fiúval közös maszti, orál érdekel valakit? Ha Budán van helyed, előny, de nem kötelező
Ma este kezdő bi, vagy hetero fiúval közös maszti, orál érdekel valakit? Ha Budán van helyed, előny, de nem kötelező
Kedves Párok!
Nem független, jól szituált bi pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok,fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Nem független, jól szituált bi pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok,fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
sportos-izmos, jóképű kerek seggű bi, hetero pasival ismerkednék

Sziasztok,ma este közös maszti? helyem van Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 43 éves bicurious férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy kipróbálhassam milyen érzés a másik végén is lenni. Viszonozni nem szükséges.
Elsősorban párral szeretném átélni az első élményemet, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet.
Utazni tudok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy kipróbálhassam milyen érzés a másik végén is lenni. Viszonozni nem szükséges.
Elsősorban párral szeretném átélni az első élményemet, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet.
Utazni tudok.