Budapesten talakoznék
Budapest most vki?
Sziasztok ! Ma egy szimpatikus srácnak kiverném a farkát késői órában. Adatlapot olvass. Hölgy tagunk ma nem lenne velem sajnos, ennek tudatában jelentkezz !!! Igényes , sportos , sármos férfi vagyok . Diszkréció adott és elvárt. Kezdő vagyok bi kíváncsi. Ezt vedd figyelembe . Köszönöm
Autós kalandot keresnék Heves megye és környékén ma estére! Utazás nem gond!
29F Aktiv

Ma 9 utan megyek a Glory-ba. Nagyon felizgat a szexelo parok latvanya de igazabol a legnagyobb vagyam most az hogy a nezelodes utan kozosen kivernenk egymasnak egy hozzam hasonlo erdeklodesu es koru pasival.
Budán keresek szexpartnert estére
Idősebb aktívat keresek. Kis pervi, durvaság ok, hely van.
Bp? Köki & népliget környeke Burger king körül mindig annyian vannak OMV kútnál.
Sziasztok Miskolcon pasit párt keresek!
Ma valaki közös maszti, oràlra? Bp és kornyeke?
Idös bi vagy melegpartnert keresek nemeggy alkalomra,65ös ápolt bipasi vok. Elöny jászberény és környéke.
Bp vki?
valaki fehérváron?
nyíregyházán ma valaki?
Holnap de. megkóstolható a farkam Cegléden!
Szopnék szopatnék Bp írj
Szopnék, ma, vagy holnap, méretes dákót, mély torkosan!! Nyelem a gecit!! Popót nyalok!! Passzív vagyok, és dugható is!! Helyem van, Érd-Bp. és környékéről keresek elsősorban pasikat! Írj üzit... és talizzunk.....
Melyik benzinkúton?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 02. szombat 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 02. szombat 13:30
Törölt felhasználó (4219592)

Sziasztok!
Valakinek lenne kedve benzinkúton cumizni?
Sziasztok!
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Fehérvár