Sziasztok!
Masszőzt keresnék.Hely kellene és légy psszív vagy uni,borotvált.
Masszőzt keresnék.Hely kellene és légy psszív vagy uni,borotvált.
Most valaki Cegléden? Hely ok
Szép napot !
Ma délután szopnék viszonzás nélkül Budapest és Pest megyében! Hely kell ! Odaadó hálás lennék!Nem beszélgetni szeretnék!
Ma délután szopnék viszonzás nélkül Budapest és Pest megyében! Hely kell ! Odaadó hálás lennék!Nem beszélgetni szeretnék!
Szopatok szopok Pesten legyen helyed
Valakinek van kedve egy idősebb impotens meleget szoptatni. Pesten vagyok.
Szolnok kke
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 01. péntek 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 01. péntek 10:21

Törölt felhasználó (73899)

Szolnok kke

Hajdú Biharból keresem partnerem egymás kölcsönös élveztetésére. Autós kaland is szóba jöhet.
Holnap- 4.-éb 9-13 óra között aktív sexpartnert fogadok Siófokon,lakáson!
Mostanában valaki 11-22 ker?
Ma délelött Vecsés környékén valaki?
Sziasztok most Pesten kihez lehet. Menü szoptatni v szopni csak nagyon diszkrét partnert erdekel
Hátha meg van valaki ! Sziasztok ! Ma egy szimpatikus srácnak kiverném a farkát a kocsiba. . Adatlapot olvass. Hölgy tagunk ma NEM lenne velem sajnos, ennek tudatában jelentkezz !!! Igényes , sportos , sármos férfi vagyok . Diszkréció adott és elvárt. Kezdő vagyok bi kíváncsi. Ezt vedd figyelembe . NEM csináltam még soha ilyet. Pest megyében vagyok jelenleg egy buliba és kb 30-40 perc múlva megyek. Erdős rész van itt , tökéletes búvóhely
Most valaki Szépvölgyi?
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Fehérvár
Szolnok megyeben most szoptatnek hely van
Valakinek lenne kedve a farkamra élvezni most éjjel Budapesten vagy környén?
Autóban vagy a szabadban is ok.
Autóban vagy a szabadban is ok.
Biszex kanos srác baszásra, szopásra keres partnert, csongrád-békés megye.
Budapesten talakoznék
Budapest most vki?
Sziasztok ! Ma egy szimpatikus srácnak kiverném a farkát késői órában. Adatlapot olvass. Hölgy tagunk ma nem lenne velem sajnos, ennek tudatában jelentkezz !!! Igényes , sportos , sármos férfi vagyok . Diszkréció adott és elvárt. Kezdő vagyok bi kíváncsi. Ezt vedd figyelembe . Köszönöm