Sziasztok!! Szopnék, mély torkosan, élvezésig... stb. Helyem van!! Valaki?? Érd-Bp.és környékéről???
Szopnék, nyelnék, ma! passziv oldalon minden jóban benne vagyok. Helyem van!! Érd-Bp.-Pest megye????
Pest megyeben ma estere keresek aktiv ferfit
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Közös maszti ma késő este valaki? 1oldalú orál valaki szopna?
passziv mackós srác vagyok 11es farokkal.

passziv mackós srác vagyok 11es farokkal.
1,5 Óra ujhartyány szopnék.
Szèkesfehérvár-Bp. vonalon valaki?
Sziasztok! Békéscsabán és környékén keresek bi férfit kölcsönös orálra.
Sziasztok,
Budapesti 40-es párként keresünk ma estére 2 aktív uni férfit, mindenki mindenkivel alapon.
MAX 45-ig, helyes, értelmes, igényes, sportos / átlagos testalkatú partnereket szeretnénk találni.
Budapesti 40-es párként keresünk ma estére 2 aktív uni férfit, mindenki mindenkivel alapon.
MAX 45-ig, helyes, értelmes, igényes, sportos / átlagos testalkatú partnereket szeretnénk találni.
Zalaegerszegen ma, kedd szerda kora este pasit kényeztetnék orálisan.
Ma kora délután szopnék de dugható is vagyok helyem van diszkréció adott és elvárt Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén
Szia írjál
(Ez egy válasz Zsoltika933 üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Most Miskolcon verjük ki nálam akiket érdekel írjanak priviben
Szia
(Ez egy válasz Zsoltika933 üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Budaörs szopnék.
Srácok, ma aktív Budapesten?
Ha anoním privát lakás gloryhole szopatnál arctalanul,névtelenül akkor írj.hely van
Veszprémben élveznék a szádba.