Népliget, reptér kifutó? 30 körüli sportos srác tervez kimenni 6 körül?
Budapesti hellyel rendelkezo aktiv sracot keresek

Fót - Gödöllő valaki most?
Pécsett keresek Aktív/uni ffit. Oral oda-vissza, analban fogadnék. Helyem most nincsen.
Aktiv bi idösebbet keresek aki orálra használna
Sziasztok! Harkány, és környékéről keresek kemény farkú pasit!
Helyem van!
Helyem van!
Dunaújvárosban valaki leszopna most?
Zalaegerszegen most, és kora este pasit kényeztetnék orálisan.
Ma valaki szopatna? Bp
Ma este kint leszek a reptérnél hátul a kiserdőnél.. kocsibol popsival kifele semmi elöjáték jössz dugsz élvezel lelépsz ez legyen olyan glory hole többi minden más rejtve takarva. csak a tangás popsim.
Sziasztok fiatal parkent keresünk aktív harmadikat lehet.Lehet meleg vagy nagyon bi q lényeg laza legyen ápolt aktív és akarja q férfit.Tisza Füred körül .. nálunk apartman vagy megyunk
Szigetszentmikloson szopnék ma
Miskolcon szeretnék egy masszázst. Helyem van
Sziasztok! Valakinek nincs kedve most segíteni rajtam? Nálad vagy kocsimban! Tele vagyok és spriccelnek egy nagyot!
előny ha prosztata masszázs megy! Ki szeretném próbálni!

Most valaki Zuglóban kölcsönös hoki orálra?
Sziasztok. Biszex fiú vagyok és szívesen ismerkednék biszex párral. Ha lenne kedvetek ismerkedni írjátok bátran privátban.
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 03. 06. szerda 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 06. szerda 10:15

Sziasztok,
40-es sportos párként keresünk partnert / partnereket.
Férfi esetében BI aktív uni, max 45 éves korig, pasik közti szexben is nyitott, és jártas, igényes izmos és borotvált.
Örülnénk egy mindkét részről bi párnak is, 4-es gabalyodás mindenki-mindenkivel alapon, de itt is fontos számunkra a pasik közötti szex része is.
Mindkettőnket izgat, mindketten szeretjük, így a keresésen nem szeretnénk változtatni.
40-es sportos párként keresünk partnert / partnereket.
Férfi esetében BI aktív uni, max 45 éves korig, pasik közti szexben is nyitott, és jártas, igényes izmos és borotvált.
Örülnénk egy mindkét részről bi párnak is, 4-es gabalyodás mindenki-mindenkivel alapon, de itt is fontos számunkra a pasik közötti szex része is.
Mindkettőnket izgat, mindketten szeretjük, így a keresésen nem szeretnénk változtatni.
Biszex srácot keresek havernak hosszútávra.
Közös programok és szex. Írj privátban ha érdekel.
Közös programok és szex. Írj privátban ha érdekel.
Sziasztok!
Masszőrt keresnék Eger és környékén. Passzív vagyok
Masszőrt keresnék Eger és környékén. Passzív vagyok
Budapesti aktiv ferfit keresek
Zalaegerszegen ma délután, és kora este pasit kényeztetnék orálisan.