Bi pasi Fejér megyében ma délután?
Biszex, aktívat keresek Heves vm, Eger, hely van, életkor < 40!
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Barátom kölcsön adna!!!
Cserébe végig néznė ahogy dugsz ,szopatsz!
Autóba szabadba nálad.
Március utolsó hetére keresünk!!!
Miskolc Mezőkövesd környékén.
Cserébe végig néznė ahogy dugsz ,szopatsz!
Autóba szabadba nálad.
Március utolsó hetére keresünk!!!
Miskolc Mezőkövesd környékén.
12:00
Kor kiraly mozi nagyterembol nyilo kozepso kabinban pucsitanek szopoalarcban
Kor kiraly mozi nagyterembol nyilo kozepso kabinban pucsitanek szopoalarcban
Keresek a mai napra keményen szopató, esetleg, kúró, pasit, pasikat, minden jóra. Passzív vagyok, helyem van! Érd-Bp. és környékéről, valakik?? Írj üzit, és gyere!!!
Budapesten ma? Hely ok.
Bi passzív, ápolt, borotvált, 50-es pasiként ismerkednék aktív, domináns ffi-val diszkrét, akár rendszeres találkozásokra Kisbér-Székesfehérvár között. Hely alkalmanként megoldható, esetleg autós tali is érdekel.

Szopnék szopatnék Bp írj
Budapesti aktív pasi ma, hellyel?
Hello 21 éves vagyok passziv szűz szeretnem elvesziteni az analis szüzességem 40+ pasit keresek nyitott vagyok barmire szeretek be őltözni is jelentkezzetek
Cegléden délelött, helyem is van!
Ok
(Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 10. vasárnap 09:05

Ma délután 12-14 között anonim dugatnam magam. Szó nélkül felmegyek és pucsítok vagy nyugis helyen autóban is. Sportos vékony vagyok. Lehetőleg több aktívval egyszerre.
Ma délután 12-14 között anonim dugatnam magam. Szó nélkül felmegyek és pucsítok vagy nyugis helyen autóban is. Sportos vékony vagyok. Lehetőleg több aktívval egyszerre.
Sziasztok,
Mai napra keresek valakit,akit leszophatnék. Hely van.Írj ha szopatnál
Egy jòt.Lehetsz hetero
Bi meleg
Mai napra keresek valakit,akit leszophatnék. Hely van.Írj ha szopatnál
Egy jòt.Lehetsz hetero
Bi meleg
Sziasztok,
Kedd délelőttre keresek partnert/partnereket orálra, biztonságos análra. 95/176/40 srac vagyok, teljesen diszkrét, szexben mindenre nyitott a csókolódzós bújástól az alárendelt szerepig. Uni, de csak passzív is működik, de a törtéteim között olvasható amit szeretek. Helyed mindenképpen kell, hogy legyen.
Kedd délelőttre keresek partnert/partnereket orálra, biztonságos análra. 95/176/40 srac vagyok, teljesen diszkrét, szexben mindenre nyitott a csókolódzós bújástól az alárendelt szerepig. Uni, de csak passzív is működik, de a törtéteim között olvasható amit szeretek. Helyed mindenképpen kell, hogy legyen.
Bisex fiú pár lány mai napra lenne? Szívesen találkoznánk! Ápolt igényes embereket keresünk!
Hetero kapcsolatban élő biszex pasi vagyok
Tartós szexhavert keresek kölcsönös orálra, análra
Fontos, hogy ápolt legyél és diszkrét. 50 éves korig. Budapest és pest megyéből
Tartós szexhavert keresek kölcsönös orálra, análra
Fontos, hogy ápolt legyél és diszkrét. 50 éves korig. Budapest és pest megyéből
Sziasztok
Ma este 18 óra után szívesen meglátogatnánk egy bi férfit
Adok kapok alapon de közbe mégis a nő van a középpontba
Adj tél számot hívunk és Tali ma
Ma este 18 óra után szívesen meglátogatnánk egy bi férfit
Adok kapok alapon de közbe mégis a nő van a középpontba
Adj tél számot hívunk és Tali ma