Szívesen ismerkednék párral, akik bevezetnek enyhe biszex dolgokba, bár nem hiszem, hogy találok itt. De próba szerencse : )
Hali, szerda vagy csütörtök estére lenne egy kemény aktív, Veszprém vagy közvetlen közelében?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 43 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 43 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Kifejezetten bi harmasra keresek csinos part. Tapasztalatom van. Szivesen szopnek, nyalnek, spermas puncit /popof is. Igen eseten dughato is vagyok! Tapasztalatom van boven, helyem is ha kell, de csak a hajnali orakban es napkozben munkaidoben erek ra. Szolo sracok tilto!
XI.ker Albertfalva környéke?
Harkányban szex nálam valaki??
Kemény farkú pasit keresek Minden jóra!!!
Kemény farkú pasit keresek Minden jóra!!!
Élveznék most egy nagyot ! Valakinek nincs esetleg segíteni rajtam?
kocsimban vagy nálad! Újpest környéke

Budapest valaki?
Csepelen szopatnék, szopnék
sziasztok
biszex vagy hetero párokkal ismerkednek Mátészalka-Nyíregyháza környékén
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm,borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
hely autó van
írjatok,ismerkedjünk
biszex vagy hetero párokkal ismerkednek Mátészalka-Nyíregyháza környékén
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm,borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
hely autó van
írjatok,ismerkedjünk
mackós srác kis farokkal(11) ismerkedne.Passzív vagyok,de akár 1 oldalúan is lehet szopni

Zuglóba szopnék
Sziasztok. 7 körül kint leszek Veszprémben a Gulya dombon
szívesen taliznék ott aktívval vagy kíváncsi heteróval
passzívak légyszi ne. Hátul leszek fekete kombival

Sziasztok!Ápolt,sportos igényes pasiként keresem partnerem(20-40.),Győr-Veszprém!
Holnap délelőtt keresem szexpartnerem miskolc közeléből.
Vas megyéből keresek 40 feletti aktív Urat. Én magam 27 Bi passzív.
Kérlek levelet küldj, ne itt válaszolj
Kérlek levelet küldj, ne itt válaszolj

Ma késő este aktívot keresek, helyem van fehérvár és tatabánya között.
Szopnék szopatnék Bp írj
Hali
Felénk 27 éves pasi vagyok .
10 éve vonz a bi dolog eddig saját gecimet ittam .
Vonz h más farkát szopjam , nyeljem a spermajat, meg azis vonz h lány legyek, be oltozzek, tanga, cica nadrág , ilyesmi , lehet lányként is hívni ,Gabriellának. A dugastoll felek , nem vonz. Engem viszonozni nem kell , eleinte csak beszelgetnek . Ha idősebb vagy nem baj , lehetsz apucim, 50 éves korog simán bele fér .
Szeged és környéke
Felénk 27 éves pasi vagyok .
10 éve vonz a bi dolog eddig saját gecimet ittam .
Vonz h más farkát szopjam , nyeljem a spermajat, meg azis vonz h lány legyek, be oltozzek, tanga, cica nadrág , ilyesmi , lehet lányként is hívni ,Gabriellának. A dugastoll felek , nem vonz. Engem viszonozni nem kell , eleinte csak beszelgetnek . Ha idősebb vagy nem baj , lehetsz apucim, 50 éves korog simán bele fér .
Szeged és környéke