Tata, Tbánya?
Sportos, vagy normál alkatú srác?
Sportos, vagy normál alkatú srác?
Helló. Most valaki 13.kerület környékén, kölcsönös dolgokra?
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok bi sex férfit keresünk 48 éves korig Dunakeszi közeléből aki tud fogadni hétvégén, hetero adatlapos férfit nem keresünk. Köszi
Viki Attila
Viki Attila
Sziasztok ma valaki közös szopás Hevizgyörk környéken?

Késő estére keresek egy sportosabb férfit autós kalandhoz . Én próbálnám ki milyen egy másik férfi farkát kiverni.. 30-45 éves korig max . Párom ma NEM jönne
Szopnék szopatnék Bp írj
Szopnék, nyelnék... pasikat keresek, méretes dákóval, helyem van, érd-Bp. és környékén???
Veszprém mellet lenne helyem bàrmire!!!!!
Sziasztok,sportos bi uni srác vagyok,ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn
Helyem van Szentendrèn
Szigetszentmiklóson cumiznék! Viszonozni nem kell csak elélvezned
Uni biszex férfiként mindenki örömére holnap kora délutánra keresek hellyel rendelkező partnert vagy partnereket illetve férfi-nő párt . Budapest belső kerületei előnyben.
Hello. Ma valaki szopatna? Bp 2- 3 felé
Kíváncsi hetero pasit aki megszoptatna Kecskeméten
Ha érdekel írj
…
Ha érdekel írj
…
Kellemes kölcsönös élvezkedésre keresek szexpartnert!
Álló farokkal keltem…valakinek nincs kedve segíteni rajtam?
Újpest-13.ker határa! Ide jossz be szállok vagy te hozzam és már adom is a játékszert

Mai napra bisex nagyfarkú fiút keresünk vagy párral is találkoznánk!
Várjuk a jelentkezőket!
Várjuk a jelentkezőket!
Bp-n valaki? Hely ok.
40 éves bi barátunk mellé keresünk BI tapasztalattal rendelkező aktív pasit alábbi feltételekkel. Egészséges, ápolt. Kitartó és kemény. Arc és intim szőrzet mentes. Van tapasztalata többes játékokban, nem lesz megilletődve
Hétköznap délelőtt van szabadideje.( Székesfehérvár környékén) Tud és akar arcképet mutatni találkozó előtt.

Dány környékéről keresek autós srácot!
Diszkréció maximális!
Privátba írj. Köszönöm.
Diszkréció maximális!
Privátba írj. Köszönöm.