Szopnék! Szolnokon, privizz
Ma estére keresek valakit aki dugható, szopatható. Szigetszentmiklós környékén helyem is van.
Mostanában 11. ker orál valaki?
Ma délelőtt Cegléden?
Egerszalokon szopnék dughato vagyok ma és holnap.
Szombathelyi buzi vagyok szopnék
Sziasztok! Miskolc közelében keresek aktív pasit autós kalandra.
Jó reggelt mindenkinek.Bp-n mára, persze lehet máskor is...Keresnék diszkréten és probléma mentesen pasit akit leszophatok,és a gecijét lenyelhetem.Lehet tartós,vagy random találkozó is.
Uni aktiv bi vagyok.Nem szükséges viszonozni,de ha kivánja mehet oda...vissza.Irj beszéljünk aztán találkozzunk.
Uni aktiv bi vagyok.Nem szükséges viszonozni,de ha kivánja mehet oda...vissza.Irj beszéljünk aztán találkozzunk.
Ma reggelre keresek intelligens, nem tolakodó partnert Budapesten, a Nyugati környékén orális szexre. Hely megoldott. Privátban keress kérlek.
Szopnék most dughatsz is aztán mindenki megy dolgára
Most olyan akit le lehet szopni ?
Két pasit keresek egy jó hármashoz. Helyem lenne.
Pesten orálra jó farkú srác aki kanos? Vastagabb mérettel valaki? 17/6 körül ?
Ma este valaki közös hokira, kölcsönös oràlra?
Cegléden valaki kellemes időtöltésre?
Sziasztok, ma vagy holnap pècs kerti nagy kutyafuttató este 7-8? Szopnèk

holnap bi pasi harkányfürdöbe?
Szopnék ma este vagy holnap napközben Pest környékén
Lenne kedved szopatni, netán baszni egy jót? Miskolc mellett autós kaland...
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.