Reptéri kifutónál lesz kint valaki negyed 4 körül?
Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel uni biszex vagyok 17/5 a farkam
Sziasztok!
Veszprém-Ajka-Keszthely környékén helyel rendelkező aktív-uni partnerem keresem.
Veszprém-Ajka-Keszthely környékén helyel rendelkező aktív-uni partnerem keresem.
Valaki szopatna? Bp
Ráckevén valaki aki benne is lenne???
Sziasztok!
Mai napon szopnék! Kocsiban, szexmoziban, szabadban, akár a reptérél.
Mai napon szopnék! Kocsiban, szexmoziban, szabadban, akár a reptérél.
Közös hoki kölcsönös orál Bp? Írj
Hello,
Ma este Budapesten kalandoznék! Párokat szívesen kukkolnék, műpuncit dugnék!
Írjatok bátran! Viber van, utazni tudok!
Ma este Budapesten kalandoznék! Párokat szívesen kukkolnék, műpuncit dugnék!
Írjatok bátran! Viber van, utazni tudok!
Aktív pasi Kecskemet környéken ma este?

Keszthely vagy környékén, kölcsönös szopás?
Vasárnap délelőttre, kölcsönös orálra keresek 30-40 körüli diszkrét pasit. Budapest vagy környékén
Zalaegerszegen ma, szombat, vasárnap este 21:30 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott.
Dél Bp. környékén valaki?
Szeretnél diszkréten szopni v szoptatni pesti van ???
Szopok szopatok diszkrét haver Pesten?: irj
11ker Bocskai út környékén normális srácot keresek hosszabb távra hétköznap napközben időszakra.
Diszkréció maximális!
44éves vagyok. Bonyolultak kíméljenek!
Privátba írj!
Köszönöm.
Diszkréció maximális!
44éves vagyok. Bonyolultak kíméljenek!
Privátba írj!
Köszönöm.
Pesten vki szopna
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Jó reggelt mindenkinek.Bp-n mára, persze lehet máskor is...Keresnék diszkréten és probléma mentesen pasit akit leszophatok,és a gecijét lenyelhetem.Lehet tartós,vagy random találkozó is.
Uni aktiv bi vagyok.Nem szükséges viszonozni,de ha kivánja mehet oda...vissza.Irj beszéljünk aztán találkozzunk.
Uni aktiv bi vagyok.Nem szükséges viszonozni,de ha kivánja mehet oda...vissza.Irj beszéljünk aztán találkozzunk.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.