Szívesen látnék most valakit Szigetszentmiklós lakihegyen, akit megdughatok. Biztonságos helyen van.
Keresem azt a férfit aki kedd este a Pólus meletti kisedőben megszopatott. Sajnos olyan sötét volt hogy nem ismerném me.g. De olyan jó volt, hogy szivesen megismételném. Mikor vége lett elment gyorsan.Hátha olvassa.
Sziasztok valaki szopatna ma reggel Gyöngyös Hatvan Gödöllő környékén?
Marcali környékén bi pasi kölcsönös farokverèshez, piss?
Hello.diszkrét,szopatni szerető srácot,pasit keresek ma délelőttre.Vecsés-Monor-Cegléd
sztok. Keszthelyen szopnék élvezésig több férfit is. Dugható is vagyok.
Sziasztok
rövid, tömör probalok lenni. 26 eves sportos srac vagyok. Teljesen nulla bi es meleg tapasztalattal. Màtól jövő vasárnapig szabadságon vagyok. Kocsim van, időm van. Hosszabb úttól sem riadok vissza. Zsakba macskat se arulok, farkam 18 centi, kerülete 14. Részemről semmi extra elvàrás nincs. Tisztaság és ápoltság alap, ennyi. Kérlek titeket, valaki szopjon le, kiverni pazarlás.
) privatba irjatok, matol jovo vasarnapig minden nap figyelem.

Másfél óra múlva..
(Ez egy válasz Play4us üzenetére (2024. 04. 26. péntek 01:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 26. péntek 01:33

Hatvan Gyöngyös vonalán most aki ráérne egy közös faszveresre dugasra?
Hatvan Gyöngyös vonalán most aki ráérne egy közös faszveresre dugasra?
Sajnos későn olvastam.
(Ez egy válasz melytorok42 üzenetére (2024. 04. 25. csütörtök 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesten vagy az agglomerációban most vki?
Éjjel 1 körül lesz valaki ébren, Pesten, hogy kényeztessen a szájával ??
Benne vagyok
(Ez egy válasz kisbuzi-köcsög üzenetére (2024. 04. 25. csütörtök 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
holnap délelőtt szopnék méretest a reptérnél
Holnap reggel (fél 10 körülig) Eger-Jászberény útvonalon, dél körül pedig visszaúton szopni szeretmék.
Üdv. Bi vagy uni pasit keresünk párommal amolyan házibarát jelenlegel, FONTOS, hogy a hölgy tagunk csak mint néző lenne jelen egyenlőre. Amit szeretnénk az a kölcsönös orális játékok. Hosszútávra keresünk, fontos a kellő mennyiségű érzelmi intelligencia. 25-45 korosztály érdekel inkább Solt, Dunaújváros, Szekszárd Pécs esetleg...
Most szopnék Rákospalotán.
Olyan 40 feletti, nős férfit keresek, aki időnként szeretne kitekinteni a hetero világból és szivesen élvezné egy szubmissziv hajlamú, teljesen kezdő férfi száját és testét Légy maximálisan megbizható, diszkrét és szeresd a fölérendelt szerepet! Hosszútávú kapcsolatot keresek, ahol is rendszeresen leszopathatsz és idővel azt sem zárom ki, hogy szűk, szűzies popómba is beengedlek... Előny, ha nagyobb darab, férfias, és szőrös vagy, de nem feltétel.
Miskolc és környéke.Ma este szopnák.
mackós srác kis intimmel 11... ismerkedne