Sziasztok. Valaki tudna meleg/bi skype csoportokat? Neveket privat uzenetben pls.
Közös hoki kölcsönös orál Bp írj
Sziasztok ! Holnap estére aktivakat keresnek, Esztergom-Komárom útvonalon !? Vékony, csupasz pasziv volnék,
Balatonon valaki kaland?
Irj!
Irj!
Hello valaki szopatna most?
Sziasztok Paks mellett lakom szoptatómat keresem diszkrét srác vagyok
Jó lenne ma délután kis kötetlen lazulás, kölcsönös farokverés, korombeli sráccal, reptér, vagy a környékén
Sziasztok
26eves passzív srác vagyok
Lazább kalandra keresem aktív partnerem.
Utazni tudok, rugalmas vagyok
26eves passzív srác vagyok
Lazább kalandra keresem aktív partnerem.
Utazni tudok, rugalmas vagyok
Reptérnél cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Sziasztok Győrben cumiznèk. Hely és diszkréció adott. Nem kövér helyes srác vagyok. Privizz

NYALDOSNÁK EGY KIS MAKKOT! vALAKI bÁCS -MEGYE?
Zalakaros környékén kölcsönös farokverès?
Kölcsönös hoki érdekel valaki 18 óra felé lágymányosi híd környékén?
Hello, holnap délelőtt Győr Szombathely vonalában bárhol szopnék kocsiban
Sziasztok!
Van itt olyan aktív pasi, aki jártas valamilyen küzdősportban, és esetleg űzi, oktatja is? Nekem jobban bejönnek az ilyen sportban edződött testek… Na meg amúgy is rám férne kis oktatás ilyen téren is, meg passzív szerepben is.
Fontos, hogy jelenleg távol vagyok, így mindenképp hosszabb távon keresgélnék, nem most és nem alkalmi dolgot.
Én főleg Somogy-Tolna-Baranya-Za megyékben tudok könnyen mozogni, de igazából minden megoldható. Főleg ha te is mobilis vagy.
Van itt olyan aktív pasi, aki jártas valamilyen küzdősportban, és esetleg űzi, oktatja is? Nekem jobban bejönnek az ilyen sportban edződött testek… Na meg amúgy is rám férne kis oktatás ilyen téren is, meg passzív szerepben is.
Fontos, hogy jelenleg távol vagyok, így mindenképp hosszabb távon keresgélnék, nem most és nem alkalmi dolgot.
Én főleg Somogy-Tolna-Baranya-Za megyékben tudok könnyen mozogni, de igazából minden megoldható. Főleg ha te is mobilis vagy.
Reptérnél férfi nedüt nyelnék.
Valaki?
Valaki?
Bp vki mostanában?
Valaki mostanában a Szépvölgyin esetleg egy kozos hoki?
Biszex pasit keresünk ma estére magunk mellé.
Sziasztok. Estere keresek veszprem környéken fiatal passzív srácot