sziasztok
en egy 38 éves enyhe bisex srác vagyok Keresek korban hozzám illő, normális, értelmes és megbizható pasit enyhe bisex dolgokra. Engem főleg közös és kölcsönös hokizás és max orál ami izgat pasival. Amolyan haverság extrákkal dolog kialakitása lenne a cél. Továbbá keresem normális párok társaságát is akik elfogadják az enyhe bisexualitást.
ha erdekel irj egy uzenetet vagy vegyel fel skypon
koszi
en egy 38 éves enyhe bisex srác vagyok Keresek korban hozzám illő, normális, értelmes és megbizható pasit enyhe bisex dolgokra. Engem főleg közös és kölcsönös hokizás és max orál ami izgat pasival. Amolyan haverság extrákkal dolog kialakitása lenne a cél. Továbbá keresem normális párok társaságát is akik elfogadják az enyhe bisexualitást.
ha erdekel irj egy uzenetet vagy vegyel fel skypon
koszi
Sziasztok!
Valaki,vagy Valakik megszopathatnának
Valaki,vagy Valakik megszopathatnának

Sziasztok, Győrben szopnék. Helyem van. Igényes diszkrét srác vagyok!
ki szeret/tud nagyot spriccelni? farok masszázs orál vagy cumkontroll - ma BP-en? 13 ker?
Sziasztok ! Ismiznek aktivakkal Hegyes h, - Moson m, ovar-Csorna környékén ! Én nem fiatal, vékony, csupasz ! Ketten is lehettek !

Jó reggelt! Mèg van nagyjából 2-2,5 órám. Valakinek nincs kedve beleülni esetleg?

Jo reggelt.
Aktív pasit keresel?
Aktív fain fasszal?
Szopnád rebesen?
Nézd meg mim van.
Érdekel?
Írj rám és gyere most!
Be tömöm a szád és a segged is ha kell
Aktív pasit keresel?
Aktív fain fasszal?
Szopnád rebesen?
Nézd meg mim van.
Érdekel?
Írj rám és gyere most!
Be tömöm a szád és a segged is ha kell

Valaki megszopatna?
Ma Szombathelyen szopatnék. Tele vagyok, a kitartó kényeztetésért többször is bőséges adag a jutalom.
Sziasztok!
Baja és környékén kölcsönös orál valaki?
Baja és környékén kölcsönös orál valaki?
Hello! Nemsokára indulok 1. kerből, Velencére, útközben valahol szívesen szopnék, szopatnék.
Sziasztok, aktív igényes urakat keresek akik akár együtt szívesen megszopatnának
Írj/írjatok ha szeretnél a barátaiddal akár egész nap szopatni
Budapest

Írj/írjatok ha szeretnél a barátaiddal akár egész nap szopatni

Budapest
Autós kaland? Miskolc melletti női fehérneműs bi vagyok.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Reggel szonék Győr környékén , de akár ...
Sziasztok.! Holnap kora reggeli órákban aktivakkal ismerkednek.! Hegyes h, - Moson m, ovar-Csorna útvonalon !? Ketten is lehettek.! Én nem fiatal, vékony, csupasz testu volnek,

Ma este későbben az Őrs közelébe,
kíváncsi fiú ismerkedne.
kíváncsi fiú ismerkedne.
Sziasztok!
Közös hoki ma Bp?
Közös hoki ma Bp?
Helló!
Szombathelyen szopnék szájba élvezéssel!
Szombathelyen szopnék szájba élvezéssel!
l!