Szolnok - Tiszakécske - Szeged
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 10. péntek 05:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 10. péntek 05:27
/ L & F párral barátkozna (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 10. péntek 05:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (73899)

Szolnok kke
/ L & F párral barátkozna
/ L & F párral barátkozna
Sziasztok! Bi pasipár vagyunk és bi párokkal ismerkedünk, akik kipróbálnának egy ilyen felállást 36 61 vagyunk vékony pasik korról függetlenül keresünk. Helyünk van Értelmes korrekt párokat keresünk. pasik is irhatnak
Sziasztok biszex partnereimet keresem. Pest.
Sziasztok! Bi pasipár vagyunk és bi párokkal ismerkedünk, akik kipróbálnának egy ilyen felállást 36 61 vagyunk vékony pasik korról függetlenül keresünk. Helyünk van Értelmes korrekt párokat keresünk. pasik is irhatnak
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott.
11ker Bocskai út környékén normális srácot keresek. Diszk max!
44éves vagyok.
Privátba írj. Köszi
44éves vagyok.
Privátba írj. Köszi
Sziasztok! Esetleg ha ma délelőtt valaki egyoldalú kényeztetésre vágyna keressen, van helyem.
Újpesten most valaki?
M3 vonalán méretes pasi?
Pécsett és környékén orális szexhez(akár egyoldalúan is)keresek partnert.Ápoltság,diszkréció fontos.
Szia.Ismerkednél?
(Ez egy válasz whisss üzenetére (2024. 05. 13. hétfő 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopnék mélytorokkal. Pilis, Albertirsa, Monor környékén.
Helyem nincs, utazni tudok.
Helyem nincs, utazni tudok.
Sziasztok. Ma délelőtt valaki kispesten? Cumiznék egy jót.
Szia! Csak nem laksz közel
(Ez egy válasz Zsolti01 üzenetére (2024. 05. 14. kedd 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Már írtam neked....
(Ez egy válasz szepnagyvan üzenetére (2024. 05. 14. kedd 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Győr vagy közelében aktív?
Sziasztok! Ma, napközben, Gödöllő környèkèn valakinek lenne kedve valamihez? Autóban/szabadban. Fèrfias, full aktív vagyok. ; )
Érd-Batta-harmasoznánk ma,olvasd adatlapom..
Gyöngyösön ma délelőtt keres valaki aktívat?