Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel uni biszex vagyok 17 5 a méretem
Sziasztok !Corvin mellett vagyok van helyem.Szereném a biszex vágyaimat megélni pl szopni,szeretem ha nyalnak stb.nem vagyok kezdő de profi se .Pár is jöhet !
Zsámbok-Dány környékéről autós srác??
Privátba írj!
Privátba írj!
Szia, van igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 19. vasárnap 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 19. vasárnap 12:57
Törölt felhasználó (4656903)

Van itt hellyel rendelkező Pest megyei passzív?
Miskolcon sexpartnert keresek
30 évesig srácot keresek
Sziasztok.
Kisfarkú dagadt pasit szopna valaki,kocsidban vagy lépcsőházban? 19 kerületben.Üzenetet írj
Kisfarkú dagadt pasit szopna valaki,kocsidban vagy lépcsőházban? 19 kerületben.Üzenetet írj
Pécsett és környékén keresek hellyel rendelkező aktív-uni partnert orális szexhez(akár egyoldalúan is).Ápoltság, diszkréció fontos.
Valaki ma Taksony környéke? Vagy ülő körül
Szopatnék dugatnék kölcsönösen budafokon helyem van.
Van itt hellyel rendelkező Pest megyei passzív?
Sziasztok!
Diszkrét szexhaverom keresem Dunaharaszti környékéről /szigetszentmiklós, szigethalom/. Helyem sajnos nincsen, de nem vagyok kamus, és merek találkozni. Kérlek csak akkor írj ha Te is.
Diszkréció fontos számomra, és természetesen tőlem is elvárható.
Ami érdekel, és izgat: közös hoki, akár egymásnak, és szívesen szopizok is
Álltalában a délelőtti órákban érek rá, ezt vedd figyelembe!
Diszkrét szexhaverom keresem Dunaharaszti környékéről /szigetszentmiklós, szigethalom/. Helyem sajnos nincsen, de nem vagyok kamus, és merek találkozni. Kérlek csak akkor írj ha Te is.
Diszkréció fontos számomra, és természetesen tőlem is elvárható.
Ami érdekel, és izgat: közös hoki, akár egymásnak, és szívesen szopizok is
Álltalában a délelőtti órákban érek rá, ezt vedd figyelembe!
Sziasztok.
Szopnék Kecskeméten élvezésig.
Kíváncsi hetero pasi ???
Szopnék Kecskeméten élvezésig.
Kíváncsi hetero pasi ???
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Valaki szopatna v szopnak Pesten írj nagyon diszkrét
Oralra valaki Pesten autó is ok irj
Reptéri kifutó van valaki most?
Van it pasi Gyöngyös vagy környékéröl aki pucsitana nekem??
Mai napon aktív pasit keresek Kecskemét és környékén én passzív vagyok, kaphatsz egy kis masszázst is.Helyem van!
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Fehérvár