Valaki most a reptérnél?szopnék
Meccsnézés közben szopnék kanos, egyedül élő pasit. Esetleg 2-3 fős haveri társaságot.

Morgen Győrben most aktív Srac van?
Most. 11ker Bocskai úton aktív srác lenne??
Privátba írj!
Privátba írj!
Szopnék most reggel egy kanos pasit. Esetleg lehet más is! 22 ker
Most szopnék dél-pest környékén… szabadban vagy nálad…
Adatlapom alapján aktív partnerem keresem, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Csongrád, Szentes max Szeged környékén.
Most valaki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 13. csütörtök 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 13. csütörtök 17:36
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Ma sajna nem jött össze, de holnap kora délután Keszthelyről indulok Budapest irányába. Valakinél szívesen megállnák egy pajzán pihenőre. A mai tapasztalatok alapján, akkor írj, ha elég rugalmas vagy az időt illetően és nem levelezni akarsz.
Bp 4 kerület, valaki szoptatna?
Sziasztok. Győrben szexpartnert keresek szombat estére.Hely van.
Csütörtök-Szombat késő este vagy Péntek-Vasárnap kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Siófok...!!! Sziasztok! Mi egy 47/54 éves nő-férfi páros vagyunk! Biszex érdeklődésű férfi, nő, vagy pár ismerettségét keressük pár napos ittlétünk alatti szexkapcsolatra, mindenki mindenkivel alapon. Férfiak között csak orál lehetséges.Előny ha helyed is van! Arcos és intim fotót kérünk a szimpátia és a kémia megléte miatt. Ezt persze viszonozzuk mi is. Már ma este is jó lenne kalandozni! Leveleket privátban várjuk!

Törölt felhasználó (4746751)

Budapesten vagyok 11 kerületbe. Kölcsönös szopás,és dugás érdekelne. Nincs helyem. Kocsiba,vagy találkozóhelyen Pesten belül. Uni vagyok
Budapesten vagyok 11 kerületbe. Kölcsönös szopás,és dugás érdekelne. Nincs helyem. Kocsiba,vagy találkozóhelyen Pesten belül. Uni vagyok
Holnap,péntek délelött Komárom,Tata,Tatabánya környèkèn valaki oràl szex?
Leírásod alapján nem tudom megállapítani,hogy passzív,vagy aktív vagy. Én mind 2,de dugatni szeretem magam a végén. Még nem voltam szexmoziba.
(Ez egy válasz Zsoltika933 üzenetére (2024. 06. 13. csütörtök 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Vecsés market centrálnál valaki most kölcsönös maszti
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!