Ma este Kaposvár és kk-n bi passziv srác?
Budán autós kalandra aktívat keresek. Ha csak a farkadat verhetem ki az is oké!
Szia érdekelne, tovig veszem be
(Ez egy válasz bergerolah üzenetére (2024. 06. 29. szombat 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 29. szombat 14:12

Sziasztok pesten szopatnek meg sose voltam pasival es ki probalnam
Szombat-Hétfő késő este vagy Vasárnap-Kedd kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Borsod, Nógrád, Heves megye ?Bi pasi vok
Holnap a Berényi nudin ismerkednék!Fiatal bi pasi vagyok
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Ma délután szopnék Dombóváron

Szopni szeretnék, kor nem számít .
Cegléd és környékben este kaland?
Sziasztok most valaki a Tisza tónál közös maszti?
Sziasztok,
holnap esetleg valakinek lenne kedve nudizni a velencei tónál, vagy környékén?
Szőrös a farkam, természetességet részesítem előnyben nőknél és férfiaknál is, de persze nem feltétel.
Szőrös a farkam, természetességet részesítem előnyben nőknél és férfiaknál is, de persze nem feltétel.
Sziasztok pesten szopatnek meg sose voltam pasival es ki probalnam
Szia engem igen tobbszor is pesten vok
(Ez egy válasz spongyabob30 üzenetére (2024. 06. 29. szombat 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Aktív biszex férfi akit le lehetne szopni?
Sziasztok,
Sziasztok Dunakeszi közeléből keresünk fogadni tudó bi ffit, hetero ffit nem keresünk.
Estére keresek kellemes szexpartnert, közelbe utazom is!
Sziasztok! Hétfőn délelőtt, Balatonmárián keresnék, igényes biszex párt vagy fiatal fiút. Hely adott. Én igényes, nagyméretű srác vagyok.