sziasztok
en egy 38 éves enyhe bisex srác vagyok Keresek korban hozzám illő, normális, értelmes és megbizható pasit enyhe bisex dolgokra. Engem főleg közös és kölcsönös hokizás és max orál ami izgat pasival. Amolyan haverság extrákkal dolog kialakitása lenne a cél. Továbbá keresem normális párok társaságát is akik elfogadják az enyhe bisexualitást.
ha erdekel irj egy uzenetet vagy vegyel fel skypon
koszi.
en egy 38 éves enyhe bisex srác vagyok Keresek korban hozzám illő, normális, értelmes és megbizható pasit enyhe bisex dolgokra. Engem főleg közös és kölcsönös hokizás és max orál ami izgat pasival. Amolyan haverság extrákkal dolog kialakitása lenne a cél. Továbbá keresem normális párok társaságát is akik elfogadják az enyhe bisexualitást.
ha erdekel irj egy uzenetet vagy vegyel fel skypon
koszi.
Győr valaki szopnék?
Balaton Keszthely
Én egy passzív travi ribanc vagyok
Aktív nagy farkú férfiak ribanca lennék
Én egy passzív travi ribanc vagyok
Aktív nagy farkú férfiak ribanca lennék
mackós pasi kis intimmel 11..ismerkedne.
Gárdonyban valaki most a nudin? Kiváló idő van.
Aktív budapestit szopnék.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Szerda csütörtök péntek reggel 6.30-ig vagy 15-16 óra között szopnék Hatvan Bp utvonal környékén. Szabadban vagy nálad.
Budapest XI ker?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Tiszafüreden keresek megbizhato ápolt párt vagy pasit.privatba keres ha magadra ismertél
Pakson szopatnék!
!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 09. kedd 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 09. kedd 16:21
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma, szerda, és csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban keress, köszönöm.
Pisit is spermát is ürithetsz ma este nálam. Rákospalota 70-es meleg. vagyok.
Bp-en vki mostanában?
Még mindig keresek hellyel rendelkező passzívat budapesten!
Sziasztok. Ma este valaki Veszprém-Almádi-Füred környékén talizna?
Ma keresek egy aktív férfit Kecskemét és körnékéről közös orális játékra,de lehet egy oldalú is kis masszázst is adok ha kérsz. Kulturált lakás van!
Sziasztok, Csongrád megyében keresek 30 és 40 között havert közös masztira, meztelenkedésre általában hétvégére.
Jó ha együtt tudunk gondolkodni a találkozót illetően és nem csupán álmodozni.
Jó ha együtt tudunk gondolkodni a találkozót illetően és nem csupán álmodozni.

Zalaegerszegen ma, szerda, és csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban keress, köszönöm.