Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Anál kipróbálásához keresek aktív srácot
mackós srác keres társat közös masztira kis 11es farkammal

Sziasztok! Ma délután, kb. 15-16 óra körül az M1 autópályán megyek Bp. felől Tatára. Valamelyik pihenőben autós hoki? Privátban írj!
szopnék,kukkolnék ma Jászapáti,Heves,Tenk,Átány,Kömlő,Poroszló környékén
Belvárosban szopnék!
Olyan szoptatókat keresek akik szeretnek időset cumiztatni. 70-es meleg vagyok, rákospalotáról.
Jól hangzik!
(Ez egy válasz Biszex28 üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 01:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 14. vasárnap 01:26

Sziasztok.3man vagyunk 2 biszex pasi és 1 szexy transz barinőnk.6.kerben van helyünk.aktiv és uni bi pasit keresünk 4.nek.most hajnalra
Dabason keresek aktív pasit vagy passzív szopot 50 macis srác vagyok
szopok szopatok de lehet dugni is engem Bp hely van keresek még öklözhető didlozható partnert valamint nagy farkú srácokat is 50 macis pasi vagyok
Mehet :O
(Ez egy válasz Biszex28 üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 01:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.3man vagyunk 2 biszex pasi és 1 szexy transz barinőnk.6.kerben van helyünk.aktiv és uni bi pasit keresünk 4.nek.most hajnalra
Belvárosban szopnék!
Sziasztok, írok rátok!

Bp 13 vagy 4?
Hello idősebb aktiv pasit keresek szűzseggem fel avatásara németorszagban lakom 22 éves vagyok nyitott vagyok mindenre irjatok es utana meglassuk mi lesz!
Zalaegerszegen hétfő, kedd, szerda egész délelőtt ráérek. Pasit kényeztetnék orálisan, helyem van, privátban egyeztessünk. Köszönöm.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Sziasztok! Dunaújváros rockmaraton?
Bi pasi vagy nő Kecskeméten ?